Sayfa 574/1001 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Her işleri bozuk düzük, şimdi 65 yaşa 4 saat izin verdin, eğer bunların çocukları veya yakınları yoksa, maskeyi nereden bulacaklar?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Test/vaka oranı düşük çıktı bu iyi, yasakların etkisi de görülür umarım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Epeyce paranoyak olduk, maske veya başka bir nedenden insan kaşınmak zorunda kalıyor, hemen cepten alkol çıkıyor iki fıs fıs 30 saniye bekleme sonrası maske düzeltme, burnu kaşıma v.s.

Sorun şurada, evde dahi elimi yüzüme götürürken ürküyorum, sonra sokakta olmadığım aklıma geliyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

En son açılması gereken yer bana göre AVM’ler ama nedense ilk onlar açılıyor .. Kapalı alana yüzlerce kişi girecek ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6. Yaşın kaç bilmiyorum ama sen hiç eziyet görmemişsin...
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    10 dakika bunu yaptık yandaşa trole bunu gönderdik sonraki 10 dakika şunu yapacağız şuna şöyle izin vereceğiz sonundada yine chpnin ikini yedi.

Birde pişkin pişkin anlatıyor

Tek partiden kalma zulüm eziyet yanlışlık

Ulan allah zaten dünya işine karışsa seni dünyanın merkezinde tırtıklı tuzlu kazığa oturtur derki can alanın canını böyle kanırta kanırta alırım ama gel görki burda olan burda kalıyor o yüzden pişkin pişkin rahat rahat söylüyor haksız olduğu halde ben söylesem ki gerçekleri hapse tıkarlar sonra de ki Allah niye yok allah var varda burada yok olsa bunlar olurmu olmaz
    SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by felix35 Yazıyı Oku
    Yaşın kaç bilmiyorum ama sen hiç eziyet görmemişsin...
    Sen ne eziyet gördün, bi anlat da dinleyelim.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Epeyce paranoyak olduk, maske veya başka bir nedenden insan kaşınmak zorunda kalıyor, hemen cepten alkol çıkıyor iki fıs fıs 30 saniye bekleme sonrası maske düzeltme, burnu kaşıma v.s.

Sorun şurada, evde dahi elimi yüzüme götürürken ürküyorum, sonra sokakta olmadığım aklıma geliyor.
    Dikkatimi çekiyor dışarda herkes maskesi ile oynuyor, çekiştiyor, indiyor falan en büyük risk o ellerle ellenen maskede oluyor halbuki

Sayfa 574/1001 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •