Sayfa 147/643 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247 ... SonSon
Arama sonucu : 5141 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. Bir uluslararası operasyonu olan şirketlerde jeopolitik riskler varmıdır Rusya Ukrayna kazak ağırlıklı bu ülkelerde jeopolitik riskler de fiyatlamayi sanırım etkiliyor bunun yerine bu operasyonlar Norveç İsveç Finlandiya canada japonya olsaydı bence piyasa da farklı bakabilirdi yanılıyor muyum oyuzden defter değeri vs ölçü tek başına olamaz piyasa bir çok şeyi değerlendirir . Yatırım tavsiyesi değildir

Alıntı Originally Posted by Noname34 Yazıyı Oku
    Bir uluslararası operasyonu olan şirketlerde jeopolitik riskler varmıdır Rusya Ukrayna kazak ağırlıklı bu ülkelerde jeopolitik riskler de fiyatlamayi sanırım etkiliyor bunun yerine bu operasyonlar Norveç İsveç Finlandiya canada japonya olsaydı bence piyasa da farklı bakabilirdi yanılıyor muyum oyuzden defter değeri vs ölçü tek başına olamaz piyasa bir çok şeyi değerlendirir . Yatırım tavsiyesi değildir
    Öyle bir şirket arıyorsan senin için hem ucuz hemde avrupa ağırlıklı fabrikası olan Şişe var ...Değerlemede en düşük fiyatı 8 lira , gelir yaklaşımına göre 11 lira , sodayıda büneye katacak ABD de operasyonların içine girecek....

Fiyat 4 lira ....Tam senlik kağıt

3. https://finance.yahoo.com/quote/ABI.BR/

Avrupa bira ureticisi 75 milyar dolardan işlem görürken Anadolu Efes 1.5 milyar dolar yani 1/50 si piyasa neden böyle fiyatliyor jeopolitik riskler de bunun içinde varmıdır acaba ? Şişe yi yıllar önce portföye eklemiştim temettü için acaba bu hisseyi ekleyeyim mi eklemeeyim mi araştırmakla meşgulüm düzenli bireysel emeklilik gibi düşünüyorum portföyü ayda portföye 300 TL yatırıyorum 14 yıl oldu fena sayılmaz ilerde 60 yaşında düzenli bir gelirim olsun istiyorum sadece tenettu ödeyen şirketleri seçiyorum portföye eklemek için bunda kararsızım şimdilik sahiplerini biraz da arastiracam düşünün 20 yıl her ay 20 30 TL para yatiracam hisseye portfoyde çok da şirket olmasını istemiyorum 10 adedi geçmesin şişe iyi yaptı soda şişe Trakya şimdi sadelesecek 1 e düşecek .yatırım tavsiyesi değildir 20 yıl sonra kim öle kim kala ....

Alıntı Originally Posted by Noname34 Yazıyı Oku
    https://finance.yahoo.com/quote/ABI.BR/

Avrupa bira ureticisi 75 milyar dolardan işlem görürken Anadolu Efes 1.5 milyar dolar yani 1/50 si piyasa neden böyle fiyatliyor jeopolitik riskler de bunun içinde varmıdır acaba ? Şişe yi yıllar önce portföye eklemiştim temettü için acaba bu hisseyi ekleyeyim mi eklemeeyim mi araştırmakla meşgulüm düzenli bireysel emeklilik gibi düşünüyorum portföyü ayda portföye 300 TL yatırıyorum 14 yıl oldu fena sayılmaz ilerde 60 yaşında düzenli bir gelirim olsun istiyorum sadece tenettu ödeyen şirketleri seçiyorum portföye eklemek için bunda kararsızım şimdilik sahiplerini biraz da arastiracam düşünün 20 yıl her ay 20 30 TL para yatiracam hisseye portfoyde çok da şirket olmasını istemiyorum 10 adedi geçmesin şişe iyi yaptı soda şişe Trakya şimdi sadelesecek 1 e düşecek .yatırım tavsiyesi değildir 20 yıl sonra kim öle kim kala ....
    Temettü için koç sabancı ,oyak en güvenilmez ama temettüveren grup da iş grubu ...Buralardan kağıt seçersen Dudu nickli arkadaş gibi olursun...Yaşlanınca Temettü ile geçinirsin...

ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yükselişle başlaması bekleniyor

Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin
    medyan tahmin +792 puan, ortalama tahmin ise +759 puan oldu.
    Foreks'in 41 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en
    yüksek beklenti +1488 puan olurken, en düşük beklenti -762
    puan olarak gerçekleşti.
    Ankete katılan 41 analistin 40'ı pozitif, 1'i negatif açılış
    tahmininde bulundu.
    BIST100 Endeksi, dün günü 2267,87 puan düşüşle 98842,24
    puandan tamamlamıştı.
    NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
    BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
    uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
    gönderebilir.

- BIST100 Açılış Anketi Sonucu

Medyan : +792
    Ortalama : +759
    Maksimum : +1488
    Minimum : -762
    Katılımcı: 41[(+40)(-)1]

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    http://www.foreks.com
    http://twitter.com/ForeksTurkey

(05/05/2020 - 09:17:35)

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Temettü için koç sabancı ,oyak en güvenilmez ama temettüveren grup da iş grubu ...Buralardan kağıt seçersen Dudu nickli arkadaş gibi olursun...Yaşlanınca Temettü ile geçinirsin...
    Evet takip ederim hektas dan bilirim bizim genler de sağlam köyde ninem 92 yasiňda yaşıyor şimdi ben de 92 yaşına kadar yaşarsam köye yerlesip emekli likte bir ufak tarla alıp ufak tefek tarımla ugrasacam 65 den sonra bir 30 yıl temettü de gelsin onunla da torunlarima şeker alırım .lassanin reklamındaki dede gibi olurum .yatırım tavsiyesi değildir nineme uzun yaşamanın sırrını sordum geçen yaz o da karnın doymadan kalk dedi sofradan .....gerçekten böyle dedi ...yatırım tavsiyesi değildir

7. İşlem hacmi yerlerde hayırdır bir gün önce 3-4 milyon işlem yap ertesi gün 45.000 adet nedir bunun sebebi yatırım tavsiyesi degildir

8. Sn emektar harbi emektarsiniz yaş da 65 i geçtiyse sokağa da cikamiyorsunuz ekran basindamisiniz sürekli face haber coranna haberleri film zaman geçiyor bir kaç film severseniz bir kaç film yazayım izleyin .

Sayfa 147/643 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •