Sayfa 796/958 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon
Arama sonucu : 7660 madde; 6,361 - 6,368 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,326
    Bilanço zamanları bitiyor,mevsim mayıs,yani tatil satışı ayı,tavsiyem ona göre önlem alın,bundan sonra borsalarda dış dahil çalkalantılı ve sancılı dönemler,çünkü beklentilerin yok olduğu zaman,bu mayıs ve haziranda böyledir,sadece haber kaynağı sağlam hisselerde hareket olur...ytd.

2. Hiç olmasa bile birseyler oluyor tabana gitmeler, oradan donmeler, satis tarafının ilginçliği, hayrolsun akibetimiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Bize neyi anlatiyor yada biz ne anlamaliyiz bu pastadan

MI 9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by KomutanLogar Yazıyı Oku

Bize neyi anlatiyor bu pasta

6.  Alıntı Originally Posted by cekirge0012 Yazıyı Oku
    Bize neyi anlatiyor yada biz ne anlamaliyiz bu pastadan

bii sus beeee ne çok konuşuyosun bi susssssssss

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,326
     Alıntı Originally Posted by KomutanLogar Yazıyı Oku
    Hiç olmasa bile birseyler oluyor tabana gitmeler, oradan donmeler, satis tarafının ilginçliği, hayrolsun akibetimiz

Benimde miğdemi bulandırdı bu iş,tavana 4 puan kalmıştı,hoop 2.65 taban,gerçi tabanı anında bozdu,ne işler çeviriyorlar bilemiyoruz,genellikle bedelli yapan hisseler bedelli sonuna doğru hareket yapar,yaptımı yaptı,peşinden onun ateşi ile yaptımı onuda yaptı,diğer hisselerde böyleydi,sanırım buda öyle bir şey,takılırken dikkatli olmakta fayda var,üstelik endexsin durumu sakat,ben 3.18'e kadar bugün %25 daha vermiştim,geride az lotum kalmıştı,3.80 olduğunda ilaveler yaptım,baktım devamlı satıyorlar ilavelere 2.70 stop koydum %50,50 kısımını satmış,peşi malum 2.65,elim dahi almaya varmadı tekrarında,abidik,gubidik işler bana gelmez,zaten hedefim 3'dü,o bana yeterliydi,şu sıralar 2.80 cıvarı oyalanıyor,ne planlar çeviriyorlar bilemiyoruz,endexte sakat,bu ortamda tahmin etmekte zor,tekrar 3 üstüne atabilirlermi,belki,çünkü tabana değdirdiklerinde toplayanlar vardı,65-80 arası 15 puan demek,tradeciler bunu değerlendirip 80 üstü satmış olabilirler,bu ortamda bende tradeci olduğumdan iş sakat olduğu için pek uğraşmak istemem,diğer hisselere göz atarım daha iyi...ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Benimde miğdemi bulandırdı bu iş,tavana 4 puan kalmıştı,hoop 2.65 taban,gerçi tabanı anında bozdu,ne işler çeviriyorlar bilemiyoruz,genellikle bedelli yapan hisseler bedelli sonuna doğru hareket yapar,yaptımı yaptı,peşinden onun ateşi ile yaptımı onuda yaptı,diğer hisselerde böyleydi,sanırım buda öyle bir şey,takılırken dikkatli olmakta fayda var,üstelik endexsin durumu sakat,ben 3.18'e kadar bugün %25 daha vermiştim,geride az lotum kalmıştı,3.80 olduğunda ilaveler yaptım,baktım devamlı satıyorlar ilavelere 2.70 stop koydum %50,50 kısımını satmış,peşi malum 2.65,elim dahi almaya varmadı tekrarında,abidik,gubidik işler bana gelmez,zaten hedefim 3'dü,o bana yeterliydi,şu sıralar 2.80 cıvarı oyalanıyor,ne planlar çeviriyorlar bilemiyoruz,endexte sakat,bu ortamda tahmin etmekte zor,tekrar 3 üstüne atabilirlermi,belki,çünkü tabana değdirdiklerinde toplayanlar vardı,65-80 arası 15 puan demek,tradeciler bunu değerlendirip 80 üstü satmış olabilirler,bu ortamda bende tradeci olduğumdan iş sakat olduğu için pek uğraşmak istemem,diğer hisselere göz atarım daha iyi...ytd.
    usta bu tek fiat işi nasıl oluyor,birde ne zaman bitecek bilgin varmı

Sayfa 796/958 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •