Sayfa 950/992 İlkİlk ... 450850900940948949950951952960 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 7,593 - 7,600 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

1. dolar 7,25 i görünce bakalım ne olacak haziran sonu dolar 8 tl bekleyen çok kişi var.

Ayrıca derecelendirme kuruluşlarının elinde DİBS ve eurubondlar var enflasyonun düşmesi onlara kar yazar ayrıca döviz çıkarsa gene
    ucuz yollu bir sürü hisse alabilirler onun için onların her söylediklerine inanılmaz spekilasyon da yaptıkları için iyi düşünmek gerekir.

Sonuç olarak hükümet ya döviz bulacak yada dövizin düşmesi için gereken her şeyi yapacak. Başka hiçbir yol yok.

2. Pardon unuttum ya da ARJANTİN, LÜBNAN gibi MOROTORYUM ilan edecek

3. Gerçekten güzel calisma olmuş. Internet sitenin kışa yolunu gönderirmisin Trade
     Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Ay sonu itibariyle:
    BONO (Aktifbank) + TCMB Faiz + ENFLASYON ve DOLAR korelasyonu

(Dolar kurları, her ayın son iş günü TCMB döviz satış fiyatıdır)

4.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Pardon unuttum ya da ARJANTİN, LÜBNAN gibi MOROTORYUM ilan edecek
    22 mayısa kadar süresi var, yatırımcıları iknaya çalışıyor..

5. TL faizi 25%
    Recete bu....
    Ac karnina bir defada yutulacak...
    Kesin etkili !!!!
     Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    dolar 7,25 i görünce bakalım ne olacak haziran sonu dolar 8 tl bekleyen çok kişi var.

Ayrıca derecelendirme kuruluşlarının elinde DİBS ve eurubondlar var enflasyonun düşmesi onlara kar yazar ayrıca döviz çıkarsa gene
    ucuz yollu bir sürü hisse alabilirler onun için onların her söylediklerine inanılmaz spekilasyon da yaptıkları için iyi düşünmek gerekir.

Sonuç olarak hükümet ya döviz bulacak yada dövizin düşmesi için gereken her şeyi yapacak. Başka hiçbir yol yok.
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

6.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Qnb 0,89dan vermişti (10k$) hoş geldin hesabına oradan aldım ymo yüksek. Sigortada var. Dosya masrafı yoktu.

Gerçi qnb eurobondu ile aynı faize gelince sorun olmuyor.

Sigorta yaptırmayan bulsam yine alacağım hepsinde bir sigorta sevdası. Sonradan da şikayet et ile uğraşmak istemiyorum...
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Kamu bankasından yüde 24 faiz gelirli mevduatımı bloke ederek 6 aylığına aynı oranda bir TL kredi almam mümkün mü?
    Neden? Mevduat dönüşü Kasımda. Ancak dolar kuru nedeniyle kasıma kadar TL nin yüksek oranda devalüe edilip servetin erimesinden endişe ediyorum.

Aynı oranda kredi alsam belki Eurobonda geçip 6 ay sonra aldığım krediyi mevduat dönüşü ile kapatabilirim.

Yani vadeli işlemin tersi gibi bir araç yok mu?
    Normalde nakit karşılıklı kredi çoğu banka yapar. Kamu bankalarını bana bu forumda yazan güzel oranlardan bana hiç bir zaman güzel oran vermedikleri için orada pek bir mevduat ilişkim olamadı. Hep onlardan borç aldım. Ancak denemeye değer. Sadece tutar önemlidir. Kamu son dönemlerde mikro kredi konusunda Hindistan'a rakip oluyor. Siz gidip 100k üstü bir kredi talep ederseniz nasıl bir fiyatlama olur bilemiyorum.

Yukarıda da dediğim gibi sormaya değer...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Isin icine girince o kadar kolay olmadigini anlarlar....gecici bir heves...
    Tarlayi surmesi ekmesi...bin cesit zararliyla mucadele, gubre ister su ister...
    Sehirli insana gore degil...

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yeni trend boyle ama..

Tarim arazilerine talep artmis son zamanlarda.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Gr altin alim satiminda vergi varmi?gelir vergisi veya stopaj filan?

Sayfa 950/992 İlkİlk ... 450850900940948949950951952960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •