Originally Posted by
diproyal
Qnb 0,89dan vermişti (10k$) hoş geldin hesabına oradan aldım ymo yüksek. Sigortada var. Dosya masrafı yoktu.
Gerçi qnb eurobondu ile aynı faize gelince sorun olmuyor.
Sigorta yaptırmayan bulsam yine alacağım hepsinde bir sigorta sevdası. Sonradan da şikayet et ile uğraşmak istemiyorum...

Originally Posted by
virtue
Kamu bankasından yüde 24 faiz gelirli mevduatımı bloke ederek 6 aylığına aynı oranda bir TL kredi almam mümkün mü?
Neden? Mevduat dönüşü Kasımda. Ancak dolar kuru nedeniyle kasıma kadar TL nin yüksek oranda devalüe edilip servetin erimesinden endişe ediyorum.
Aynı oranda kredi alsam belki Eurobonda geçip 6 ay sonra aldığım krediyi mevduat dönüşü ile kapatabilirim.
Yani vadeli işlemin tersi gibi bir araç yok mu?
Normalde nakit karşılıklı kredi çoğu banka yapar. Kamu bankalarını bana bu forumda yazan güzel oranlardan bana hiç bir zaman güzel oran vermedikleri için orada pek bir mevduat ilişkim olamadı. Hep onlardan borç aldım. Ancak denemeye değer. Sadece tutar önemlidir. Kamu son dönemlerde mikro kredi konusunda Hindistan'a rakip oluyor. Siz gidip 100k üstü bir kredi talep ederseniz nasıl bir fiyatlama olur bilemiyorum.
Yukarıda da dediğim gibi sormaya değer...
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Yer İmleri