Originally Posted by
mensuk
Burada da aynı terane... Size göre sizin fikrinize uymayanlar pazarlamacı... Hocam siz kesinlikle akıllanmayacaksınız; buna kesin kanaat getirdim. Sizdeki bu dudu dümanlığı, aslında çekememezliği tedaviye ihtiyaç duyacak kadar limbonun derinliklerinde kök salmış. Tüpraşta geldiniz analiz yerine mide bulantısı, kin ve haset okuduk yazılarınızda, hatta hesap dökümünü isteyecek kadar küstahlıkta ileriye gittiniz... hektaşa geldiniz manyak pahalı pazarlamacılardan uzak durun diye diye aynen daha önce Tüpraştaki ralliyi kaçırdığınız gibi hektaştaki ralliyi de kaçırdınız, kuyruğunu sıkıştırıp kaçan tilkiler gibi ortalıktan kayboldunuz... Bu kaçırdığınız rallilerin suçunu kendinizden başkasında aramayınız. Tüpraşta da yazdım burada da yazıyorum herkes yazdıklarından sorumludur, ya da şöyle diyelim sorumluluğunu alamayacağınız yazılarınızı kendizie saklayınız. Burada deşifre ettiğimde -ki ne zaman görürsem bunu yapacağım- darılmaca yok... adam gibi analizi yapıp paylaşırsanız benden yana rahat edersiniz; yok illa da sağa sola sataşacam diyorsanız ben yakaladıkça deşifre edeceğim... Ben de size bir laf sokayım bakalım nasıl hissettirecek:
Erbab-ı kemali çekemez nakıs olanlar
Rencide olur dide-i huffaş ziyadan
Yer İmleri