Sayfa 370/748 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon
Arama sonucu : 5983 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1.  Alıntı Originally Posted by efeksk Yazıyı Oku
    2020 yılı özelleştirmeye hazırlanıyor sanki fiyatlama:
    Koza-ipek holding ana iştirak
    ipeke % 52,5 sahibi,
    % 30 kozal ve
    % 0,5 ise kozaanım
    Yani İpeke % 52,5, % 30 kozal ve satın alan yatırımcı koza grubunun sahibi olacak.
    Özelleştirilmesi hikayesi gerçek olabilir.

Bunu Biri paylaşmış,
    ben de inanmaya başladım. Gidişat bunu gösteriyor, ipeği bu kadar yükselten başka sebep bulamıyorum. Inşallah güzel bir süreç bizi bekler....

Yatırım tavsiyesi değildir
    Böyle bir durum gerçekten varsa, ipeğin ayrışması normal ama diğerleriyle aranın çok açılmaması lazım. Böyle bir durum diğerleri için de çok olumlu çünkü. Ara çok açılıyorsa mal satma için yukarı marj oluşturma anlamına da gelebilir.

İpek tavan olur gibi..
    Biz ne oluruz FİLLERE bağlı..

3.  Alıntı Originally Posted by efeksk Yazıyı Oku
    2020 yılı özelleştirmeye hazırlanıyor sanki fiyatlama:
    Koza-ipek holding ana iştirak
    ipeke % 52,5 sahibi,
    % 30 kozal ve
    % 0,5 ise kozaanım
    Yani İpeke % 52,5, % 30 kozal ve satın alan yatırımcı koza grubunun sahibi olacak.
    Özelleştirilmesi hikayesi gerçek olabilir.

Bunu Biri paylaşmış,
    ben de inanmaya başladım. Gidişat bunu gösteriyor, ipeği bu kadar yükselten başka sebep bulamıyorum. Inşallah güzel bir süreç bizi bekler....

Yatırım tavsiyesi değildir
    Bu haberleri bilgileri yayıyorlat ve İpek'e topluyorlar. Spek artık haraket edemez tahtada . Bu habere baksak hep İpek'e önde olmalıydı ama hareketi başlatan hep kozaa olmuştur . Hayırlısı olsun ... artık zor düşer bu hisseler bıkıp satana da geçmiş olsun böyle diyorum ama belli de olmaz stop yeri belirlenmeli

4.  Alıntı Originally Posted by Boschish Yazıyı Oku
    İpek tavan olur gibi..
    Biz ne oluruz FİLLERE bağlı..
    Tahtacı artık basamaz.... İpek'e ile arasında 2 lira oldu fark basında göreyim ky nasıl atlıyor .

İpeke giren grup anlından öpmek istiyorum ) helal olsun haddini bildirdiniz spekin .

5.  Alıntı Originally Posted by NEVLI1 Yazıyı Oku
    Spek algıyı iyi yönetti. Ben dahil birçok kişi marj kapandı diye ipekten kozaya ve kozala geçtik.Bu aşamada iyi mal topladı. Sadece benden 1 ayda 85000 lot ipek aldı.
    Üstad hayırlısı olsun adınıza . Keşke biraz bıraksaydınız İpek'e 70 olur filan çok ciddi kazanç sağlardınız . ( olur olmaz Allah bilir tabi )

6. İpek hala boş firma isterse 35 olsun sonuç değişmez İpek enerjinin öz kaynağı 1350000 sermayesi 260.000 hisse başı Özkaynak 5.19 TL Koza a öz kaynak 2877000 sermaye 388.000 hisse başı öz kaynak 7.41 TL İpek’in gördüğünüz gibi yüksek olmasının akıl mantık ile alakası yok ,buradanda ikisi arasında Koza a lehine en az %30 marj olmalı sonucu çıkar Koza eninde sonunda İpek’e %30 fark atacak gerisi mantıksız

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,389
    12,66 en yüksek görülen

direnç 12,64 demiştik , kafa attı resmen , alımlar çok güçlü , bugün geçmesi gerek burayı geçsinde hisse rahatlasın bi

Alıntı Originally Posted by Melih_2005 Yazıyı Oku
    kozaa - günlük

yeşil düşen kanal direnci 12,64
    üstü günlük güneşlik
    destek 10,90

macd göstergesinde yorgunluk var , boynunu eğmiş !!!

Yazıp çizdiklerim kesinlikle yatırım tavsiyesi kapsamında değildir.
    melih_2005 twitter ( @maden_cevheri )

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,389
    koçbaşı gibi kafa atıp duruyo , kır şu kapıyı artık yahu
    Yazıp çizdiklerim kesinlikle yatırım tavsiyesi kapsamında değildir.
    melih_2005 twitter ( @maden_cevheri )

Sayfa 370/748 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •