Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 210/326 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon
Arama sonucu : 2605 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: DARDL Dardanel Önentaş Gıda San.

1.  Alıntı Originally Posted by nicomedia Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu arada ben bugün internet üzerinden deneme amaçlı cüzi lotlar alabildim. Ama brüt takasta internetten işlem yapılamaz diyor. �� Acaba yanlışlık nerede? Yardımınız için şimdiden teşekkürler

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Brüt takas ile internet üzerinden işlem kısıtlaması farklı şeyler. Brüt takasta aldığın hisseyi aynı gün satamazsın bir sonraki işlem günü satabilirsin. Ayrıca parasını sattıktan 2 sonraki işlem gününde kullanabilirsin. örnekle pazartesi aldığın hisseyi ancak salı günü satarsın salı sattığın hissenin parasını ise perşembe günü kullanabilirsin. (bu durum işlem hacminde düşüşlere yol açabilir)

2.  Alıntı Originally Posted by volkan_izmir Yazıyı Oku
    Brüt takas ile internet üzerinden işlem kısıtlaması farklı şeyler. Brüt takasta aldığın hisseyi aynı gün satamazsın bir sonraki işlem günü satabilirsin. Ayrıca parasını sattıktan 2 sonraki işlem gününde kullanabilirsin. örnekle pazartesi aldığın hisseyi ancak salı günü satarsın salı sattığın hissenin parasını ise perşembe günü kullanabilirsin. (bu durum işlem hacminde düşüşlere yol açabilir)
    Sn. Volkan o kadar güzel anlattınız ki valla 😊 çok teşekkürler.

3.  Alıntı Originally Posted by volkan_izmir Yazıyı Oku
    Volkan hocam senin analizler oldukca basarılı .. iki konuda fikrini merak ediyorum :

1- fabrika ve arsaların yeniden degerlemesi sonucunda gercekten eksi 270 milyon sermaye artıya geçebilir mi ?

2- gözaltı pazarından cıkısta hisse degeri belirlendin mi ? yani Ana pazara 11tl den cıkarız gibi ..

saygılar

4. Pazartesi İş Bankası'dan 121 bin lot satış var. Ceza yiyen birisi sosyal medyada yaptığı ekstre paylaşımında hesap olarak İşbank görünüyordu.

5.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Pazartesi İş Bankası'dan 121 bin lot satış var. Ceza yiyen birisi sosyal medyada yaptığı ekstre paylaşımında hesap olarak İşbank görünüyordu.
    inşallah satmıştır o uğursuz mendavur onun yüzünden reklam oldu hisse tüm borsa alemine

6.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Pazartesi İş Bankası'dan 121 bin lot satış var. Ceza yiyen birisi sosyal medyada yaptığı ekstre paylaşımında hesap olarak İşbank görünüyordu.
    İnşallah satsın da hisse bir rahatlasın. Teşekkürler sn. Denizldenizli.

7.  Alıntı Originally Posted by Nezihi Yazıyı Oku
    Volkan hocam senin analizler oldukca basarılı .. iki konuda fikrini merak ediyorum :

1- fabrika ve arsaların yeniden degerlemesi sonucunda gercekten eksi 270 milyon sermaye artıya geçebilir mi ?

2- gözaltı pazarından cıkısta hisse degeri belirlendin mi ? yani Ana pazara 11tl den cıkarız gibi ..

saygılar
    Teşekkür ederim bilgim dahilinde paylaşım yapmaya çalışıyorum.

1. özsermaye artıya geçebilir ama geçmesede önemli olan şirketin ilk çeyrekte esas faliyetlere ait karlılığını görmek bu bize ileriye yönelik fikir verebilir.
    2. Sanırım herkes gözaltından çıkmaya odaklanmış. Ben kendi adıma gözaltından çıkmasıyla değil finansal değerleri ile ilgileniyorum ve daha öncede söylediğim gibi bu sene gözaltından çıkış beklemiyorum. Fiyat konusunda bilanço görmek gerekiyor güzel bilanço geldikten sonra gözaltından çıkmadanda o fiyatları belki çok daha üzerini görmek mümkün olabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by volkan_izmir Yazıyı Oku
    İnsanların satmak için sıraya girmelerini kendimce yorumlamak istedim.
    Aşağıdaki linkte ki Sarı alan zirveyi ve dünkü tabanı ifade ederken turuncu alan pazartesi gününün tabanını kırmızı alan ise pazartesi taban kapatması halinde salı gününün tabanına kadar olan alanı gösteriyor.
    Öncelikle cezanın çok yersiz olduğunu düşünenlerdenim. Burada hissenin brüt takasa geçmesiyle beraber çıkmak isteyen yatırımcıların tabana mal vermesiyle başlayan sonrada sürü psikolojisine dönüşen bir taban gördüğümüzü düşünüyorum. Peki sürü psikolojisi bu kadar etkili olur mu sorusuna cevap bulmaya çalışalım. Grafikte de görüldüğü üzere yatırımcıların büyük kısmının hatta tamamına yakınının karda olduğu düşünüldüğünde şatış emri yazmanın çokta zor olmayacağı aşikardır. Turuncu kısımın dip noktası yanı pazartesi gününün tabanı bile birçok yatırımcının karda olduğu seviye olduğundan ve perşembe kapanışta tabanda azımsanmayacak kadar şatış emri ile karşılaştığımızı da düşünecek olursak bu tabanında kaçınılmaz olduğunu söylemek pekte yanlış olmaz sanırım ve bu olasılıktan yola devam edecek olursak salı günü yanı kırmızı alanın dip seviyesi, burada fiyatlar her ne kadar geri çekilmiş olsa da orta ve uzun vadeli yatırımcıların hala karda olduğu seviyeler olacak ancak yinede satış baskısında azalma olacağı gibi alıcılarında daha fazla kendini göstererek tabanda satışları karşılayacağını ve gün içinde yukarı doğru sürüklenme yapabileceğini düşünüyorum ama yinede bunun bir tepki yükselişi olacağını bir yada iki günlük cılız atak sonrası 2 hafta kadar ara ara yukarı hareketler görsekte kısa vadede aşağı yönlü gevşemeler olacağını düşünüyorum. Ta ki gerçek anlamda destek bulup yönünü yukarı çevirene kadar.

https://invst.ly/qnbp4
    Öngörüm dahilinde ilerlediği için ön sayfaya almak istedim.

Sayfa 210/326 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •