Sayfa 967/1003 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,729 - 7,736 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Havacilari uzun bir sure unutun bence artik. Girilirse onlara 1 sene vade ile girilmeli, yapacaklarini yaptilar.
    Ne guzel jubile yapacaktik, satacagimizi sattik, ama Omaha Ibishi comak soktu isimize TAV'da. Bitiremedik.

Bu arada seye ne oldu. Ne yazan, ne konusan var.

3. Avrupada PMİ endekslerini gördünüz mü. İspanya mı neydi hatırlamıyorum. Bizim PMİ endeksimiz yok demiş. yahu 10 de, 20 de bir şey de, yok ne demek. PMİ kapasite üretim gibi endeksler veya istatistikler. İngiliz minicoppur satışları %97 azalmış. Boris bu %3 alan kim diye merak ediyordur. Özetle PMİ endeksleri arz ve talep için izlenmelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Havacilari uzun bir sure unutun bence artik. Girilirse onlara 1 sene vade ile girilmeli, yapacaklarini yaptilar.
    Ne guzel jubile yapacaktik, satacagimizi sattik, ama Omaha Ibishi comak soktu isimize TAV'da. Bitiremedik.
    THY, ne zaman açılırsa açılsın bilmem ama, 2020 sonu zararı tahminen 8-10 milyar TL olacak.

Tarih :06.05.2020

Muahahaha. Millet arabayi ne yapacak, icinde yatmak icin mi? Boris de iyi yirtti ha, ogluna doktorun ismini koymus.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bu arada seye ne oldu. Ne yazan, ne konusan var.
    İyileşen sayısı hastayı geçti, pazartesi günü iş yerleri tatil olacak. AVM ler toplu açılış yapacak, onu kutlayacağız. Vallahi yemin etmeyeyim ama bu sene kışa kadar tek bir gömlek almam. Niye almam dersen. Soğuttular insanı, evde oturmaya alıştık. Para falan harçayamam ben.

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Muahahaha. Millet arabayi ne yapacak, icinde yatmak icin mi? Boris de iyi yirtti ha, ogluna doktorun ismini koymus.
    Borus toplum bağışıklığını kendi üstünden gecirerek denedi. adam bir şekilde corum lu.

Saka maka bir tane sey insanlarin basina ne kadar is acti, ne kadar kulfet oldu harbiden. Kim cikardi acaba KIZILDAG, sen gemileri fareleri takip ediyordun en basta.

Sayfa 967/1003 İlkİlk ... 467867917957965966967968969977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •