TFF Başkanı Özdemir: "Yedi hafta sonu, bir hafta içi maç oynayarak sezonu 26 Temmuz'da bitirmek ana hedefimizdir."
TFF Başkanı Özdemir: "Yedi hafta sonu, bir hafta içi maç oynayarak sezonu 26 Temmuz'da bitirmek ana hedefimizdir."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Nihat Özdemir: UEFA'nın gönderdiği paraları ilgili kulüplere hemen dağıttık.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Anayasa Mahkemesi Genel Kurulu, CHP'nin yeni infaz yasasının şekil yönünden iptali ve yürürlüğünün durdurulması isteminin ilk incelemesini tamamladı. İptal istemi daha sonra belirlenecek bir günde esastan karara bağlanacak.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Albayrak: Yılın son çeyreğinde toparlanma beklyiorum-bloomberg ht
albayrak: Ek teşvik paketlerine tabii ki ihtiyaç duyulabilir-bloomberg ht
albayrak: Pandemi öngörü yapmayı zorlaştırıyor-bloomberg ht
Albayrak: Enflasyon konusunda bu yıl baskı beklemiyorum-bloomberg ht
albayrak: (swap görüşmeleri) g20 ile görüşüyoruz, sonuçlandırılması konusunda iyimserim-bloomberg ht
*albayrak: Swap görüşmeleri sonuçlandıkça açıklayacağız-bloomberg ht
Albayrak: Tcmb'nin brüt ya da net rezerv hedefi yok-bloomberg ht��
Benzine bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 20, motorine 27 kuruş zam yapıldı
Yer İmleri