Þimdi soruyorum
Büküp boynumu....
Neden maskemi
Gondermediniz.....
Sýra mý gelmedi..
Unuttunuz mu ?
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þimdi soruyorum
Büküp boynumu....
Neden maskemi
Gondermediniz.....
Sýra mý gelmedi..
Unuttunuz mu ?
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
31 Þehir hastaneleri için 130 milyar dolar garanti para ( Hasta garantili) ödeneceðinide yazsaydýn keþke. Bu kadar övünürken o meþhur 5 li yandaþýn nasýl köþe olduðunu belirtmeyi unutmusun kitapçý34 kardeþ.
Ben neden Avrupanýn 120 dolara aldýðý doðalgazý 280 dolara aldýðýmýzý anlayamadým. Var mý bunun bir açýklamasý?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Eczanede yok....kalmamýþ..
Drone ile gondermelerini bekliyorum...
Iyi hava olur "ministry of show" için.....SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Kovid-19 da 45. gün..
Teknik analiz'den pek anlamam ama EMA, RSI ve MACD aþaðýya kesmiþ görünüyor.
Alýcýlar acele etmesin, 50 günlük ortalama 200 günlük ortalamayý aþaðý kesip altýn vuruþ gerçekleþtiðinde daha ucuz fiyattan alabilirler.![]()
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
Yer Ýmleri