Sayfa 961/992 İlkİlk ... 461861911951959960961962963971 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 7,681 - 7,688 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

1. Albayrak: (Sermaye kontrolü sorusu) Defalarca yanıt verdim, sermaye kontrolü olmayacak.

2. Bu kafayla dolar 10

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    TL bir iluzyondur..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Aktifbankta limit ustu para tranferi formu doldurmak gerekiyormuş nerden doldurucaz subeye mi gitmek gerekiyor.

6. ya bir konuda yardımcı olur musunuz?

Başkanlık sistemi gelmeden önce dolar 3,5 TL civarlarındaydı bu kasa bu motora büyük geliyor, bu gömlek bu bedene dar geliyor dendi, haklı motor kasaya ufak gelirse çok kötü oluyor mondeo vardı bende 1,6 çekmiyordu kasayı sonra 2.0 motorlu D segmenti aldım keyif aldım gerçekten ama onunda MTV'si beni arabadan soğuttu sanki devlet araca hissedar da yavaş yavaş payını alıyor gibiydi. şimdi başkanlık sisteminden sonra dolar 7,18 şu an da acaba motor kasaya büyük geldi de çok mu yakıyor, yada dar gelen gömlek yerine büyüğünü aldık da bedenen içinde mi kaybolduk.

7.  Alıntı Originally Posted by bogazici77 Yazıyı Oku
    Bakma şimdi BİST’in böyle durduğuna dolarda 7.2 geçildikten sonra şelale başlar.şimdi doları takmıyor modunda kendisi.önce 90 ardından 70. Bu böyle olmalı ki ABD de basılan trilyonlarca dolar bizim gibi marabaların emeklerini bedavaya satın alsın.bu sürecin sonunda faizler bakalım kaçlarda olacak
    Dolar yükseldi. Bist zirvelerden buralara geldi. Yabancılar bistten çıkmak istese malı düşük fiyattan satmak, doları yüksek fiyattan almak zorunda kalacaklar. Dişarıdan gelmek isteseler doları yüksek fiyattan bozdurup, düşük fiyattan mal alacaklar. Gelirler mi dersiniz? Bu olayın mevduatı ilgilendiren kısmı ise eğer yabancılar gelirse faiz üzerinde baskı azalır. Ama gelirler mi?

8. bence dolarda hedefleri belli.hangi seviyede ucuz kurdan yurtdışı na çıkan paraların içeri gireceği belli.yabancı yatırımcı parası hangi seviyelerde girecek belli.bu giren paralar hangi bahaneyle vatandaşa yerleştirilecek belli.muhtemelen son aşama faiz aşaması olacak.doları düşürmek için şuan hiç bir imkan görmüyorum mecbur faiz artacak artmazsa markete kamyonetle TL götürürüz

Sayfa 961/992 İlkİlk ... 461861911951959960961962963971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •