Sayfa 365/802 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon
Arama sonucu : 6410 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Zübük Zade Yazıyı Oku
    Dgklb batmış ölmüş sermayesi eksiye geçecek defter değeri 0.04 kuruş nasıl alabiliyosunuz büyük cesaret
    Aslında burası yeri değil ama grafiğine bir bakın. Arabistan ve Katar ihaleleri sonuçlarını bekliyor bugünlerde. Çin odaklı mobilyacılık sektörü gelecekte Avrupa merkezli gelişecek haliyle bizim ülkeye de katkısı olacak. Burada yazdığım için üzgünüm. Ama her şey ille de temel analiz değil.Temeli harika olan onlarca hisse var gitmeyen gidemeyen.

2.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Aslında burası yeri değil ama grafiğine bir bakın. Arabistan ve Katar ihaleleri sonuçlarını bekliyor bugünlerde. Çin odaklı mobilyacılık sektörü gelecekte Avrupa merkezli gelişecek haliyle bizim ülkeye de katkısı olacak. Burada yazdığım için üzgünüm. Ama her şey ille de temel analiz değil.Temeli harika olan onlarca hisse var gitmeyen gidemeyen.
    ee tabi arkasından haber gelecekse bilemem

3.  Alıntı Originally Posted by ank_gfb_06 Yazıyı Oku
    elinizdeki lotları vermezseniz götürmem diyor Türkçe meali bu

yukarı giderkende mal kaptırıyor aşağı sürerkende kaptırıyor

patron eski borsacı olduğundan eski taktikleri uyguluyor

iyi haber tepede gelir diye güya 8 leri tepe görüp mal bastı haberle

şimdide bilançoyu nasıl göndersem diye düşünüp duruyor

şu tarihtemi göndersem bu tarihtemi göndersem şu rakammı göndersem bu rakammı diye

bu ilk çeyrekte zaten fazla iyi gelmeyecek tahminim 1400-1500 arası gelebilir

şimdide bilanço kötü geldi ayağına mal toplamaya çalışacak güya kötü haber ayağına

bizim patron spek eski kafa nato kafa anlıyacağınız

ortalıkta serseri mayın gibi dolaşan 500 bin lot var ortadan kalktın mı

bu sefer hisssede kalmıyacağından kademelerde bu sefer bin lot değil 100-200 lot olacak

böyle giderse zaten 500 bin lot fazla sürmez biri eline geçirdin mi o zaman oynaklığı görün hissede
    Eski kafa aynen devam etsin. Bilançoyu bir görelim bakalım az daha fazla kar bekliyorum açıkçası o da elindeki 8 milyon TL lik dövizden 800 bin civarı kambiyo karı artı olarak. İlk Çift hane de biraz verecektim inat değil mi vazgeçtim. YTD

4. citi ve deutche alımları başlamış

5.  Alıntı Originally Posted by Zübük Zade Yazıyı Oku
    citi ve deutche alımları başlamış
    Yalanmış bugün verdiler. Daha iyi oldu stres yapmaZlar YTD

6. burda kimsede matriks yok mu gün sonu pasta paylaşacak?

7.  Alıntı Originally Posted by Zübük Zade Yazıyı Oku
    burda kimsede matriks yok mu gün sonu pasta paylaşacak?
    Var bende ama görüntü nasıl atılıyor bilmiyorum

8.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Eski kafa aynen devam etsin. Bilançoyu bir görelim bakalım az daha fazla kar bekliyorum açıkçası o da elindeki 8 milyon TL lik dövizden 800 bin civarı kambiyo karı artı olarak. İlk Çift hane de biraz verecektim inat değil mi vazgeçtim. YTD
    elindeki dövizi holdinge borç verdi diye biliyorum geri aldımı takip etmedim

holdinge borç vereceğine onun yerine hammadde alıp stoklasaydı dövizden çok kazanırdı

patron işte parayı ordan alıp öbürüne veriyor arsayı ondan satıp buna alıyor tam bir borsacı

Sayfa 365/802 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •