Fno da iyiymiş 1aylik getirisi 6 borsanın surekli yukselisinin etkisiyle1 borsada dusus trendine girerse bu kadar getiri olmaz hâliyle.
Fno da iyiymiş 1aylik getirisi 6 borsanın surekli yukselisinin etkisiyle1 borsada dusus trendine girerse bu kadar getiri olmaz hâliyle.
Bilgisayara bakamiyorumda gram icin firsat olusacak yazicam burdan
Ziraat ppf şok etti.nerdeyse ekşi gelecekmiş. 2 kere kontrol ettim. Ne saçmalık.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Binance dolara 90 gün için yıllık %7,33 faiz veriyor. Bayağı iyi değil mi dolar için
[QUOTE=m.exclusive;4411934]IAR geçtiğimiz kriz döneminde hisse yoğun fonlardan daha az düştü ve kısa zaman içinde toparlanıp kara geçirdi. Halen zararda olan hisse fonlar var. İyi kazandırıyor ama tabi 20 performans ücreti alıyor. Ben kara geçtikten sonra portföydeki IAR oranını yüzde 25 düşürdürdüm. Yüzde 65 i IIS de tutuyorum. Yüzde 10 ise IST de. IIS çok daha dinamik bir fon. Hisse oranı duruma göre değişiyor. Mesela endeks 100.000 e gelince hisse oranı yüzde 10 a indi ve eurobond aldılar. Yani uğraşmaya gerek kalmıyor. Onlar ne gerekirse yapıyorlar. IIS fonda getiri hedefi mevduat+5 puan. Bu hedefi yakalarlar ise performans ücreti alıyorlar.
Nasdaq teknoloji +%1,78 dolar etkisi ile +%2 var şu an.
Yer İmleri