Sayfa 217/1001 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    Son 3 yılda TDG %106 BRÜT getiri, dolar ise %100 BRÜT getiri sağlamış. Yani son 3 yılda az bir farkla dolar önde. Ancak çok sıkıntı edilecek bir oran olmadığını düşünüyorum. Eğer elimde dolar olursa düşüşte panikle satabilirim fakat TDG'de bu imkan yok.
    Dolar ile hemen hemen kafa kafaya giden bir fon gibi gözüküyor. Geçtiği ve geride kaldığı zamanlar da oluyor, sizin dediğiniz gibi.

2. AA muhabirinin bankacılık kaynaklarından edindiği bilgilere göre, Türk lirasının değer kaybetmesine oynayan Londra merkezli bazı finansal kuruluşlar, ellerinde olmayan TL ile hızlı bir şekilde ve yüksek miktarda döviz almaya kalktılar.

Ancak satın aldıkları döviz için Türk bankalarına olan TL yükümlülüklerini yerine getiremeyen bu finansal kuruluşlar, Merkez Bankasının EFT sisteminin kapanış saatini uzatmasına rağmen temerrüde düştüler.

https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/lon...uruyor/1831738

3. [QUOTE=burak1987;4412139]
     Alıntı Originally Posted by m.exclusive Yazıyı Oku

IAR geçtiğimiz kriz döneminde hisse yoğun fonlardan daha az düştü ve kısa zaman içinde toparlanıp kara geçirdi. Halen zararda olan hisse fonlar var. İyi kazandırıyor ama tabi 20 performans ücreti alıyor. Ben kara geçtikten sonra portföydeki IAR oranını yüzde 25 düşürdürdüm. Yüzde 65 i IIS de tutuyorum. Yüzde 10 ise IST de. IIS çok daha dinamik bir fon. Hisse oranı duruma göre değişiyor. Mesela endeks 100.000 e gelince hisse oranı yüzde 10 a indi ve eurobond aldılar. Yani uğraşmaya gerek kalmıyor. Onlar ne gerekirse yapıyorlar. IIS fonda getiri hedefi mevduat+5 puan. Bu hedefi yakalarlar ise performans ücreti alıyorlar.
    IAR fonu % 20 performans ücreti ve %10 stopaj düşüldükten sonra diğer hisse yoğun fonlara oranla getiri anlamında ne kadar önde?

Siz bu fonu elinizde bulundurduğunuz sürede tefas tan alabileceğimiz hisse yoğun fonlara göre artı bir kazanç sağlayabildiniz mi ?
    İstanbul portföyden ne kadar memnunsunuz?
    Orada hesap açıp portföyü oraya taşımaya değer mi?
    Birde hedef portföyle ilgili görüşleriniz nasıl?
    Bugün telefonla aradım çok fazla dışa açık bir fon olmadıklarından bahsettiler gelin görüşelim derken bile çok net cevaplar alamadım doğrusu

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    AA muhabirinin bankacılık kaynaklarından edindiği bilgilere göre, Türk lirasının değer kaybetmesine oynayan Londra merkezli bazı finansal kuruluşlar, ellerinde olmayan TL ile hızlı bir şekilde ve yüksek miktarda döviz almaya kalktılar.

Ancak satın aldıkları döviz için Türk bankalarına olan TL yükümlülüklerini yerine getiremeyen bu finansal kuruluşlar, Merkez Bankasının EFT sisteminin kapanış saatini uzatmasına rağmen temerrüde düştüler.

https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/lon...uruyor/1831738
    yine dıjj gücler yani
    dün demistim londranin elinde istemediginiz kadar TL var ..istedikleri zaman dahada fazlasini yaparlar..

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
    FED Yetkilisi: “Swap Hattı İmkanı Her Ülkeyi Kapsamıyor”

Türk Lirası’nın Amerikan Doları karşısında değer kaybederken, ABD Merkez Bankası'ndan (FED) Türkiye’nin swap hattı talebiyle ilgili açıklama geldi. Thomas Barkin, Swap hattı anlaşmalarının ABD ile karşılıklı güven ilişkisine ve en yüksek kredi standartlarına sahip olan ülkelerle yapıldığını söyledi. https://www.amerikaninsesi.com/a/fed...-/5408909.html

6.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    FED Yetkilisi: �Swap Hattı İmkanı Her Ülkeyi Kapsamıyor�

Türk Lirası�nın Amerikan Doları karşısında değer kaybederken, ABD Merkez Bankası'ndan (FED) Türkiye�nin swap hattı talebiyle ilgili açıklama geldi. Thomas Barkin, Swap hattı anlaşmalarının ABD ile karşılıklı güven ilişkisine ve en yüksek kredi standartlarına sahip olan ülkelerle yapıldığını söyledi. https://www.amerikaninsesi.com/a/fed...-/5408909.html
    Sicti Cafer bez getir

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    FED Yetkilisi: “Swap Hattı İmkanı Her Ülkeyi Kapsamıyor”

Türk Lirası’nın Amerikan Doları karşısında değer kaybederken, ABD Merkez Bankası'ndan (FED) Türkiye’nin swap hattı talebiyle ilgili açıklama geldi. Thomas Barkin, Swap hattı anlaşmalarının ABD ile karşılıklı güven ilişkisine ve en yüksek kredi standartlarına sahip olan ülkelerle yapıldığını söyledi. https://www.amerikaninsesi.com/a/fed...-/5408909.html
    Geçen haftada aynı şeyi söyledilerdi, bilmediğimiz birşey değil ki bu.

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
     Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Sicti Cafer bez getir

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hahahahahhha, güzel yorumdu. 😂👌

Sayfa 217/1001 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •