Sayfa 809/958 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon
Arama sonucu : 7660 madde; 6,465 - 6,472 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Aslanınki daha yüksek ama fiili dolaşımda %3,5 gibi çok az lotu var bu sebeple pd yönünden aslanla kıyaslamak biraz yanıtltıcı olur.
    Asıl kıyaslamak istediğim Ödenmiş Sermayesi ile Özsermayesi idi. Afyon'da özsermaye şu anda ödenmiş sermayeye göre epey düşük kalmış görünüyor. Bana göre özsermayesini artırdığı anda bu hisse çok farklı yerlere gidebilir diye düşünüyorum.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

2.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Asıl kıyaslamak istediğim Ödenmiş Sermayesi ile Özsermayesi idi. Afyon'da özsermaye şu anda ödenmiş sermayeye göre epey düşük kalmış görünüyor. Bana göre özsermayesini artırdığı anda bu hisse çok farklı yerlere gidebilir diye düşünüyorum.
    ilk kez karayel gördüm memnun oldum, 2.70 çimento olmaz dedim kademeli olarak almaya başladım, hissede eski olanlar geçmiş tecrübelirini paylaşırsa fayda olur teşekkürler

3.  Alıntı Originally Posted by karayel52 Yazıyı Oku
    ilk kez karayel gördüm memnun oldum, 2.70 çimento olmaz dedim kademeli olarak almaya başladım, hissede eski olanlar geçmiş tecrübelirini paylaşırsa fayda olur teşekkürler
    Afyon almaya başladıysan karayelle tanışmışsın demektir, başka karayel aramana gerek yok! İyi şanslar...

4. Tahtada at koşturan A1'in kimin malını sattığını, kime mal aldığını tespit etmek zor.
    Tahtada son iki günde kararlı alıcı Garanti, kararlı satıcı A1. Fakat işin enteresan tarafı 4 Mayısta 2 milyonla alıcıların başında da A1 var.
    Ne olup bittiğini anlamak mümkün değil.
    5 ve 6 Mayıs pastalarında çok enteresan bir şey var: Ata Yatırım 5 Mayısta 13,17 ile 844 bin mal alıyor, 6 Mayısta 2,70'ten 892 bin satıyor.

5. Kalan paylar, 2,70'ten yarım günde alıcı buldu. Bu fiyatın altında ana tahtada mal alınabildiği bir günde bunu izah etmek de mümkün değil.
    Kısacası burası absürd bir tahta.
    Bindik bir alamate...

6.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Özsermayenin artırılma yolu nedir?

7. Alıntı yapamıyorum, 2,70 kalanlar alındı, halbuki daha aşağı fiyat görüldü neden daha aşağı alınmadı derken, sorunun cevabı kalan payların alış fiyatı ortalamsı 2,70 belki daha alttan ve üstten de alanlar olmuştur.

8. Bence bütün yorumların özü, şirket sermeyesini 4 katladı, bunun büyük bölümü dışarıdan yani havadan gelen para, bunun elbette hisse fiyatına yansıması olacaktır, nokta.

Sayfa 809/958 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •