Sayfa 972/1003 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,769 - 7,776 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. Özel bankalar bu işden çok faydalanacak. Bddk kararları bankaları ayrıştırıyor. Bir banka devlet olduğu için bakmaz kanun der uygular, kredi verir, swap açmaz ve sair. Ama bu özel bankalar uymayacağı bir yer bulacak. Muhtemelen doların artışında özel bankaların alım talebi var. Dışarıdan kapalı, gün içinde her rakamdan alınıyor, devletten ses yok. Özel bankalar ile devlet cephesinde bir soğuk savaş başlamış gibi. Özel bankalar dışarıdan kredi nasıl alacak, alabiliyor mu. Bddk kararları devlete özel, bankaların kabul ettiği kararlar değil gibi görünüyor.

Ben yanlis anlamisim, 18+ deyince 18 sente gidiyor sandim, simdi bir daha bakinca gordum dedigini.

Bu banka acayip acayip krizler gordu. 80 sentin altini artik ekstrim oluyor, olsa olsa 70 sent olur. Olmus iste 71 sent.

Bu grafige de bakarsan anlami cok aciktir. %99 "satan satsin biksin ciksin" formasyonudur. Ucurumdan zaten yuvarlanmis kagidi bir daha "Ucurumdan asagi yuvarlayacagim" formasyonu degil.

Tabi benim gorusumdur, borsada olmaz diye birsey olmadigini cok iyi biliyoruz.

TH da iyi satip cikmis, 2 aydir birsey oldugu yok kagida, trade bile ettirmiyor. TREND'e indikator diyen ortagimizin maliyeti 16 Onu indikator almak daha mantikli gibi. Millet bikti kagittan, harbiden berbat bir hisse bu.

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ben yanlis anlamisim, 18+ deyince 18 sente gidiyor sandim, simdi bir daha bakinca gordum dedigini.

Bu banka acayip acayip krizler gordu. 80 sentin altini artik ekstrim oluyor, olsa olsa 70 sent olur. Olmus iste 71 sent.

Bu grafige de bakarsan anlami cok aciktir. %99 "satan satsin biksin ciksin" formasyonudur. Ucurumdan zaten yuvarlanmis kagidi bir daha "Ucurumdan asagi yuvarlayacagim" formasyonu degil.

Tabi benim gorusumdur, borsada olmaz diye birsey olmadigini cok iyi biliyoruz.

TH da iyi satip cikmis, 2 aydir birsey oldugu yok kagida, trade bile ettirmiyor. TREND'e indikator diyen ortagimizin maliyeti 16 Onu indikator almak daha mantikli gibi. Millet bikti kagittan, harbiden berbat bir hisse bu.
    0,41 dolar diye bir hedef tabiki yok, sadece birileri çizmiş. ama devletin politikası da belli. Kaynak yok, bankanın içini boşaltarak nereye kadar gidebiliriz. Dolar her kademeden kazandırıyor, müdehale haberi dahi yok. Kim alıyor niye alıyor bunu.

Dolar grafiği olduğu için doların fiyatına göre izlemek doğru olur.

4. dolara karşı en çok değer kaybeden ülkeler, sıra ile, brezilya, güney afrika, meksika, Türkiye, colombia, rusya, arjantin

666 ortak dohol pasta atarmısınız.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Teşekkürler

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8. Ocak ayında eski topikte virüsü yazdık, gram altını yazdık, düşüş gelirse bankaya acımazlar yazdık. 1 ay önce virüs eve geldi, doları yazdık, dolara ait son 300 yıldır çizilen grafikleri her gün buraya getirdik, sağından solundan her şeyinden anlattık.

Bir insanın birden fazla yönü olmaz, kaleci gibi top gelmeden önce bir yönü seçmen lazım.

Şayet bu hükümet faiz artırmazsa, şayet damat swap anlaşması yapmazsa, dolar düşe kalka 11,90 rakamına gidebilir.

Sayfa 972/1003 İlkİlk ... 472872922962970971972973974982 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •