Sayfa 504/992 İlkİlk ... 4404454494502503504505506514554604 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 4,025 - 4,032 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Kozalaklar hayırdır ?
    Geçen KAP da haber vardı GUBRF Söğüt işletmesindeki varlıkları almak için Koza grubu ile görüşme yapıyoruz dedi arttı. Bugün TEB KOZAA ve KOZAL da satıcı görünüyor DİĞER dengesi alımdan yana.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,291
    Blog Entries
    1
    Kolaysa sen yaz long short veya hisse alım satım yerlerini... Anca sararsın zaten başka bir şey elinden gelmiyor. [emoji16]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

halkb gibi kagıtlar ilgi alanımda değil.. ekonomiyi gerçekten yansıtan bazı bankalar, bazı holdingler ve demir çelik ve petrokimya gibi bazı hisselerde fırsatlara bakarım.. sen depodaki malının hayrını görürsün umarım..şimdi flood mesajlarına devam et..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. TEB deki yatırımcı daha uzun vadede borsanın artacağını düşünüp ancak virüs nedeni ile hangi hisselerin artacğından belki emin olamıyor olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,291
    Blog Entries
    1
    Sen yaz biz de bakarız onlara. Bakalım ne derece başarılısın yoksa taş atıp suda sektirme rekoru ile ilgilenmiyoruz.[emoji16]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

viop işlemleri yapan benim.. arasıra yazıyorum buraya.. ama senin işlem yaptığın bile şüpheli.. spot hisse depoya atıp hissenin yukselmesini beklemek gibi "genius" bir planın var.. bravo..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Adam Halkbank gibi ölü hisseden 1.5 ayda %15 kazandı , bence çok iyi bir oran , biz hisseciler gerçekten çok şanslıyız...

insanoğlunda her zaman daha iyisi mantığı var.

yani her şeye alışma kabullenme

bugün dolar 3 kuruş arttımı off çok arttı bir süre sonra 10 kuruş 50 kuruş 2 tl vs. o zaman 3 kuruş 50 kuruş şaşırtmayacak bizi.

o zaman şunu uygulasak

mesela

önce

avangers 4
    avangers 3
    avangers 2
    avangers 1

izleyelim.

terse doğru izledikçe olay dahada farklı olacak. iyiyi arama yada kabullenme duygularımız değişecek.

şimdi covid-19 sonuçları ters olsaydı

yani her seferinde artsaydı.

günlük ölüm sayısı:

1. gün: 100
    2.gün: 500
    3.gün: 3 bin
    10.gün: 20 bin
    20.gün: 100 bin
    30.gün: 500 bin

biz artık neyi kabulleneceğiz yada neye alışacağız duygularımız yada mantığımız o zaman yanlışı ve doğruyu dahada farklı olarak bize sunacaktır.

viop ile alakalı değil çok büyük özür

saygılar

Sayfa 504/992 İlkİlk ... 4404454494502503504505506514554604 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •