-

Originally Posted by
Tinaz
Yoo dusunmem.
Bana biraz kazanmaktan cok kaybetmemege gayret ediyorsun gibi geldi.
Yok gerektiğinde kağıt paraya geçerim ama şu an değil. Gümüşün durumu farklı bir durum. O sigorta gibi birşey. Altınları fırsat buldukça satarım tabi. Ama ileriki yıllarda kağıt paralara göre madenlerin değer kazanacağı görüşündeyim. Nedeni ise dünyadaki varlık miktarına göre basılan çok fazla kağıt para.
-
Commerzbanktan Gelişmekte Olan Piyasalar uzmanı Tatha Ghose ise TL için mükemmel fırtına başladı ifadesini kullanarak, TL nin değer kaybı sürekli hız kazanırken, otoriteler anlamlı bir karşı-politika geliştirmek için çırpınıyorlar diye konuştu.
Ben demedim Tatha Ghose dedi.
distance
-
Ne oldu dolarcılar, dolar düşünce sus pus oldunuz . Nasıl da vuruyorlar dolara ....
-

Originally Posted by
dimitris
Ne oldu dolarcılar, dolar düşünce sus pus oldunuz . Nasıl da vuruyorlar dolara ....
Ben doları zaten yabancıya gitmesin diye alıyordum. Böyle iyi oldu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-
Yakında uçan arabamız göklerde olur inşallah.
-

Originally Posted by
Egeli
Ben doları zaten yabancıya gitmesin diye alıyordum. Böyle iyi oldu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ülkem adına müteşekkirim efendim .
-
Ben dolarları satıp Ffüse yatırdım.
En azından Ffüs istikrarlı bir şekilde gıdım gıdım artıyor.
-

Originally Posted by
dimitris
Vursun abi vursun bu hökümet dolara gününü göstesin. Sen kimsin ya desin. Sata sata birşey kalmadı rant kupon arazi olmadı. En iyiysi yeni bir dolar. Bak kanada doları var Avustralya doları var daha 17 ülkenin doları var. Bizde dolar istiyoruz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri