Sayfa 24/123 İlkİlk ... 1422232425263474 ... SonSon
Arama sonucu : 980 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Gümüş Agx

1. Tarek l. Saab :

2. Gümüş beklediğimiz gibi 4. gündede altından daha fazla kazandırmaya başladı.

10 sene önce 50 dolar olan gümüşü kim 15 dolara satmak ister ki!?

JP Morgan tamamdır dediği anda.🚀🚀🚀🚀

3.  Alıntı Originally Posted by Patates Yazıyı Oku
    ben simdi ara ara 1er kilo gümüs alsam, evimde saklasam. eh hadi, istanbul gibi bir metropolde de yasamiyorum.
    bir gün para ihtiyaci dogdugunda, 1-2 kilo gümüsü nasil, nereye satabilirim ki? birey olarak gümüs satmak icin pazar bulmak o kadar kolay mi? beni düsündüren bu. yoksa fiziki gümüs biriktirmek isterim tabii.

altin olsa, git kuyumcuya güncel fiyattan sat. ama gümüs?
    Benim de kafama takılan bu. Birkaç kuyumcuya sordum satarsın dediler ama ciddi bir çalkantıda nasıl satacam?

4.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Benim de kafama takılan bu. Birkaç kuyumcuya sordum satarsın dediler ama ciddi bir çalkantıda nasıl satacam?
    Kime satarsın dediler, kuyumcuya mı? Adamlar kriz zamanı altını bile almıyor bazen, ya da kafalarına göre düşük fiyat teklif ediyor. Gümüşü mü alacak

5. Gümüş Agx

Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Kime satarsın dediler, kuyumcuya mı? Adamlar kriz zamanı altını bile almıyor bazen, ya da kafalarına göre düşük fiyat teklif ediyor. Gümüşü mü alacak
    Bazı insanlar bu konuyla ilgili fizikselmi fonmu tercih edilmesi gerektiği konusunda fikir beyan ediyorlar.Hatta bazıları fonların batma tehlikesi altında bulunduğunu belirtiyorlar.Bende fonlar batarsa insanlar fizikseli nasıl bozduracaklar diye kendi kendime düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Bence hem altın hem gümüş fiziki olmalı!
    Satma konusu en son endişe edilecek konu bence.
    Belki bir kaç yıl sonra fizikiye ulaşma imkanı olmayacak!

7. Bu süreçte gümüşü gözden kaçırmamak lazım. Çünkü JP Morgan, son beş yılda elindeki gümüş pozisyonunu inanılmaz bir hızla arttırdı.

2012 yılında 5 milyon ons gümüşü olan JP, 2015 yılında 55 milyon ons seviyesine çıktı. 2019 Eylül itibarıyla da 153 milyon onsa çıktı.

JP Morgan gümüşte operasyonu yaparken, dikkat edildiyse, gümüş fiyatları yukarı hareket yapmadı. Hatta tam tersi Altına göre hep değer kaybetti.

Altın/Gümüş rasyosuna göre gümüş yatırımı altına göre çok daha cazip duruma geldi.

8.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Ben İstanbul'da değilim. Sorduğum kuyumcular biz alırız demiyor. Fiyatı bağlayıp İstanbul'daki toptancılara satacaksın diyorlar da o zaman satacak adamları bulmak zor bence.

Sayfa 24/123 İlkİlk ... 1422232425263474 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •