Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Yaziyi yazan bir zavalli dunyanin en zavalli andavali hatta
Amerikada polis seni durduracakta sen arabadan ineceksin? Ayni anda 30 tane kursunu yersin
Adam burada arabadan cikmis muhabbet ediyor el kol hareketleri ustune polise bagiriyor bir de polise vuruyor
Bunun aynisi AMerikada olacak yukarida helikopter gelir 5 dakkada arkasindan 15 polis arabasi. Zaten o zamana kadar coooktan bu adama onlarca mermi bosaltmisti polisler
nereden biliyorum? Videolardan youtube den degil bizzat aynisi yasadigim sehirde bir Turkun basina geldi. Adam elini bile kaldirmadi hicbir sey yapmadi cevap verdi diye adama 8 kursun dizdiler karisinin ve cocuklarinin onunde
Her zaman soylemisimdir. Dunyanin en ozgur ulkesi Turkiyedir. Havada karada denizde bas bas bagirirak defalarca soyluyorum
Turkiye dunyanin en ozgur ulkesidir. Turk insanindaki bu rahatlik bu ozguven inanilmaz.
Turkiye dunyanin en ozgur ulkesidir.
sırtında bekçi yazıyor
İngiltere'de Kovid-19 nedeniyle ölenlerin sayısı son 24 saatte 626 artarak 31 bin 241'ye yükseldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İtalya'da son 24 saatte 243 kişi daha hayatını kaybetti, can kaybı 30 bin 201'e yükseldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Brezilya ve Rusya buldozer gibi geliyorlar, ABD 1. ve bunlar da ilk 3 sırayı paylaşacaklar gibi.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Son 24 saatte Türkiye’de 33.697 test sonuçlandı , 1848 pozitif vaka var , 48’de vefat yaşandı , 3412 ‘de bugün iyileşen hasta sayısı
Yer İmleri