Sayfa 533/992 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 4,257 - 4,264 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Arkadaşlar XU30 viop islemi uzun zamandır yapiyorum,ama hisselerin vadelisinde işlem yapmadım. Örneğin ttkom 6.88 kapandı mayıs vadelisi 6.95 kapandı. Ben 10000 lot alsam 6.88 den 6.95 vadeli 100 tane satsam vade sonunda 700 lira hesabıma mi geçecek. Yani short pozisyonları spottan hisse alarak mi kapatıyorum yoksa 30 mayısta kapanış fiyatindan mahsuplaşma mi oluyor

Korku endeksi VIX 28. Sert çıktı sert düşüyor.

25 Şubat fiyatına dönmüş. Dolar düşerse BIST dolar bazlı olarak değerlendirileceğinden borsa yataya sarabilir gibi geliyor.

https://tr.investing.com/indices/volatility-s-p-500

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Muthis grafikler. Senin kiymetini bilmek lazim. Eminim whatsapp telegram gruplari falan vardir seni aralarinda gormek isteyen. Var oyleleri biliyorum [emoji3]
    biliyosun Dostum borsaya çok odaklanmak istemiyorum. yoksa ne var ne yok ekran alırım palanın anasını ağlatırım da artık kafa kaldırmıyor ama bugün bende akbankta ters yakalandım. sinirimi atmak için grafik çizip paylaşmak istedim...
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
    Bugün Osmanlı Yatırım'dan gelen bilgilendirme.
    Sermaye kontrolü yok dediler ama... pratikte durum zorlaşıyor.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Krdmden kazandik ama kazandigimizdan fazlasini ona buna verdik. Gunu ekside kapattik. Kendime cok kizdim sinirlendim ofkelendim.

Bugun hic ellesmesem daha iyiydi. Zaten bu oynamaslardan zarar ediyorum ben.
    senin gözlerde 2.44 u görmüştür diye düşündüm. Fibo 50 yi direk geçince ben oraya kadar düşüş beklemiştim. Gerçi gelmeyede bilirdi. Ama geldi çok şükür. Abey parayı aldinmi kenara çekil yarın gene alır satarız yanıp sönen lambaları. Ben bazen sabah 10 da seans açılmadan vadeliden parami alıyorum seans bile izlemiyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Krdmden kazandik ama kazandigimizdan fazlasini ona buna verdik. Gunu ekside kapattik. Kendime cok kizdim sinirlendim ofkelendim.

Bi gün yolun düşerse bizim uyuz hisseden de al, kime desem almıyor, belki ayağın uğurlu gelir
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bi gün yolun düşerse bizim uyuz hisseden de al, kime desem almıyor, belki ayağın uğurlu gelir
    Reis kimse almaz onu. Kasada 3 milyar para vardı uçmuş. Niye alsinlarki. Çokta hantal gavur.

8.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku

Uzun zamandır size teşekkür etmek istiyordum. Pgsus işlem yaptığım viob işlemi değildi. Sizin işlemlerinizi görünce bende yapayım dedim. Prensin olarak nerede hareket orada berekettir. Artık fazla işlem olmuyor. Güzel para kazandım. Teşekkürler

Sayfa 533/992 İlkİlk ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •