Sayfa 458/1000 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Akıllı telefonlar çıkmadan önce Can Ataklı olması lâzım aklımda öyle kalmış, bir emniyet müdürünü ziyarete gitmiş müdür bunu görünce hemen kalkmış, cep telefonunu paltosuna sarıp dolaba kaldırmış.

Oradan, ders almak lazım.
    Güçlüler güçsüz dahi olsa kalabalıklardan korkarlar . Kendilerini korumak için hukuk diye bir şey icat etmişlerdir.
    Mesela Bill Gates , corona bahanesiyle hemen çip takalım herkese diyor . Kontrol edemedikleri her şeyi kontrol altına almak istiyorlar.
    Duyumum o ki , baba esat, yüzde 90 oy aldıktan sonra ilk icraatı oy vermeyen yüzde 10 aramak olmuş.

Ünlü, siyasî veya suç işleyecek olsam, şu telefonu sitseler elime almam!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Evdeki televizyonumda kamera kapağı var, demek ki mümkün herşey!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

4.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    İndiriğimiz uygulamaların birçoğunda mikrofon kullanma izni veriyoruz abi . Onlar da dinleyip bize yardımcı olmak ilgili ürünleri çıkarıyor.

Kardeşimle yüzyüze araba lastiği muhabbeti ettik , lastik reklamları çıktı. Telefonlara dikkat etmek lazım.
    Ben mikrofona erişimi tüm uygulamalarda kapalıdır .

3/4 sene evvel yurtdışı arabalar ucuz deyip Fransa İspanya araba reklamları çıkana kadar bıraktım

Sokakta kediler için mama alalım dedik evde kedi hiç yok Hepsiburada bildirim atar mama alma zamanı gelmedi mi diye .

Hiçbir uygulama da hiç izine izin vermem o yüzden

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bu kadar kasmayın yahu namahremleri çekmesinler de, benim tam takım taklavat görüntüm olsa ne olacak!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

6. Sendemi dolarestesin artık dostum [emoji4]
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Şeyi... pardon elimi sallasam zındığa çarpıyor, yok mu şöyle abdestinde, namazında birisi yahu?

Kitapsız vardı bir dene, onu da çullana çullana kaçırdınız ateyistlere kaldık!

Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Sendemi dolarestesin artık dostum [emoji4]
    Sürekli yazdığım bir başlıktır, burası.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Anlatılan şeylerde utanç verici bir şey göremedim. Teknolojiye uzak olmak hocayı kalitesiz yapmayacağı için konuşmak yersiz .
    Diğer konular ise bir hocayı yerden yere vuracak şeyler değil.
    Hatta sorulan sorunun ödev olarak verilmesi çok kaliteli bir yaklaşım.
    Teknolojiden ben de çok az anlarım.Elbet o konu değil yazacaklarım.Hocanın tıp gibi bir konuda dalına bağlı olmakla beraber teknolojiden çok anlaması gerekmez.Utanç verici cümlesi de elbette manasız .Orada sorun olarak gördüğüm tek şey hocanın soru sorulmasını sevmemesi.Bu olmaz, bilim dogmatik olamaz,soru sormak eleştirmek doğruyu bulmak için olmazsa olmaz.Daha önce yazdım ingilizce eğitime zaten karşıyım.İnsan beyni kendi dilinde öğrenmeye daha yatkındır,yeterince türkçe kitap da en azından tıbbi konularda var. .Benim yazacaklarım tıp fakültelerinde sayı ve kontenjan artırılmasının sakıncaları üstüneydi,öğretim üyesi enflasyonu oldu bu da bazı sakıncalar yarattı (o konularda liyakatsiz kadrolaşmalar falan hepinizin malumu),özel üniversiteler konusunda da olumsuz anlamda yazacağım çok şey var.Ama konu uzadıkça uzar sn dimitris ondan kısa kestim.Sn ressamın yazdıkları doğru ,anlamında değil.

Sayfa 458/1000 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •