Sayfa 173/643 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon
Arama sonucu : 5140 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. Sizde benim gibi temelcisiniz, bende önce temel analiz, sonra trend e güvenirim. Trend iyice sıkıntılı bir dönüş Lazım. Pd/dd ve f/k da borsa geneline göre çokda güzel değil ama bu rakamları sektör ile kıyaslamak daha doğru olacaktır. Sektörünün en ucuz hissesi olabilir, açıp incelemek lazım, ama ben bekledim bekledim bekledim 18. 1 maliyetli malımı 17 den satıp def ettim gitti, daha önce de yazmıştım kan uyuşmadı, hep kazanacak değiliz %5 i de bu can sıkıcı hissede bırakalım alan hayrını görsün, bol kazançlar

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    siz bu isi biliyorsunuz ? tebrikler

biz baya geride kalmişız kendimizi gelistirmemiz gerekiyor demekki !
    Bir çok kişi gördüm ben iyi biliyorum yada siz bilmiyorsunuz demiyorum bir çok kişi forumlarda garip fiyatlar okuyorlar ve hisse alıyorlar yada satıyorlar hiç ama hiç bilgisi yok fK nedir bilmiyor sonra hüsran oluyor burası için değil genel bütün hisseler için buradan geçiyordum şöyle bir okuyayım dedim tüm forumu okudum sonra Hulk dedim komşu tavuğu dedim umarım anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az bir şey biliyorum hiç bir şey bilmedigimi yolunuz bahtiniz açık olsun yatırım tavsiyesi değildir sadece geçiyordum bir ugrayayim dedim fazla misafir oldum bu foruma ....herkesin bahtı açık olsun .

3. Bir hisseyi almadan evvel o hisse ile ilgili tüm forumu okurum geçmiş 4 yılın tüm faliyet raporkarini okurum kendime notlar çıkarırım forumda en az 50 çok kaliteli temel analizci temettuyu seven takip ettiğim okuduğum yazarlar var harbi bilgileri çok iyi bugün mesela devterime buradan fonların hisselere göre dagiliminj veren bir site girdi bu bilgi bile değerlidir okumak okumak işin anahtarı .....yolunuz acik olsun ...yatırım tavsiyesi değildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Noname34 Yazıyı Oku
    Bir hisseyi almadan evvel o hisse ile ilgili tüm forumu okurum geçmiş 4 yılın tüm faliyet raporkarini okurum kendime notlar çıkarırım forumda en az 50 çok kaliteli temel analizci temettuyu seven takip ettiğim okuduğum yazarlar var harbi bilgileri çok iyi bugün mesela devterime buradan fonların hisselere göre dagiliminj veren bir site girdi bu bilgi bile değerlidir okumak okumak işin anahtarı .....yolunuz acik olsun ...yatırım tavsiyesi değildir
    peki baktiniz mi bu sirketin finansal raporlarina !

mesela EBI ne kadarlik bir deger ile aktiflerde

mesela Abinbev Efes ne kadarlik bir deger ile aktiflerde

mesela etap ne kadarlik bir deger ile aktiflerde

bir de bunlarin gercek degerleri ile bilancoda yer almasi durumunda fk'nin o yil kac olacagini ? pddd'nin kac olacagina iliskin bir tahmin yaptinizmi !

fk'si 3-5 dediginiz banka, gayrimenkul sirketlerinin riskine baktinizmi mesela ? mesela o gayrimenkul sirketlerini her yil degerlenen ama satilamayan varliklari aslinda degerlenmese o fk ve pddd degerlerinin ne olacagini dusundunuzmu ?

mesela bugun efes gibi uluslararasi bir organizasyona sahip kac turk sirketi var ? baktinizmi

5. geçen yılda nisan ayından mayıs ortasına kadar ayında aynı hareketi yapmış..fiyatlarda aynısı..ne tesadüf...sonrasında yukarı kopmuş

Son düzenleme : emektar; 08-05-2020 saat: 23:42.

6. yukarıdaki garafiğe göre mayıs ayı çıkmadan 20 tl yi görebilir..

7.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    geçen yılda nisan ayından mayıs ortasına kadar ayında aynı hareketi yapmış..fiyatlarda aynısı..ne tesadüf...sonrasında yukarı kopmuş

15 temmuz darbe girişimi harıç. Yıllardır aynı hareket p.tesi salı 16.50 den 10 bin lot daha yapıstırırım. Ağustosa kadar ekrana bakmam. 22 bu sene gelmese seneye ağustosa gelir. Parayı bankaya koysan %7.5 veriyor iki yılda % 15 eder. Burada en kötü % 30 kazanç elde etme olasılıgı çok yüksek. Ayrıca benim gözümde bu kağıdın değeri 50 TL dir. Penkon gıdanın halka arızı gündeme gelirse bu fiyatlarıda yakın zamanda görebilir.
    İnsan oğlu mutlu olur içer, üzülür gene içer. Parası olur içer. Parası olmaz donunu satar gene içer. Enseyi karartmayın.

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Anadolu Etap.... Penkon u 2013 yılında penguen gıdadan satın almıştı...

tamamına 36,5 milyon Euro para ödenmişti..

Sayfa 173/643 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •