Sayfa 98/440 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 777 - 784 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

1. petn son dakka düştü diye bu da tavan bozdu

çok saçama korelasyon oluşmuş
    bu çıkınca petun çıkıyo
    o düşünce bu da düşüyo

bildiğim bu şirketin %75 i ihracat, ayrıca kap a gönderdiği ortaklık arayışı var
    BM ye Un veriyor, yeni fabrika yatırımı ile kapasite arttırdı,
    aslında hiçe yakın bi bağlantısı var, ama borsa refleksi ile bu çıkıyor diye ona da yükleniyorlar

gerçi bugün bi nebze pozitif ayrıştı..artık tamamen ayrışması laazım

yatırım tavsiyesi değildir, al-sat-tut tavsiyesi değildir
    bireysel fikirlerimdir

2. Pınar Grubu nda büyük operasyon yapıyorlar. Uluun da beraber hareket ediyor. Dolayısı ile nefret ettirdi. Bütün bunlara rağmen, madem Gıda zamanı defter değeri en düşük olan Pınar Süt niye bu halde.. 0, 82 fiyat kazanç oranı ..defter değeri 20 TL.. normalde gıda.şirketleri 2-3 katı işlem görüyor. 17.53 den 16,08 kapatıyor. Dandik bir haberle Uluun tavana giderken diğerlerine operasyon çekiliyor. Pınar grubu hisselerini sevmeyiz dedim ama, çıbanın başı Uluun çıktı...[emoji3]

Pnsüt ile devam...[emoji3]

SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. İki gündür alma niyetim vardı baktım 10.5x dursun dedim 11 olmuş 10.83 yazdım Bi zaman geçti tavan olmuş kızdım aldım son altı dakika tavan kapatır derken vurdu 10.83 de geldi 10. 50 gördü
    Sonra yukarı güüç bela 11.17 verdim.
    Bu bir ceza 2.70 lerden alma gel 11.41 den al

4.  Alıntı Originally Posted by borsaazmanı Yazıyı Oku
    Pınar Grubu nda büyük operasyon yapıyorlar. Uluun da beraber hareket ediyor. Dolayısı ile nefret ettirdi. Bütün bunlara rağmen, madem Gıda zamanı defter değeri en düşük olan Pınar Süt niye bu halde.. 0, 82 fiyat kazanç oranı ..defter değeri 20 TL.. normalde gıda.şirketleri 2-3 katı işlem görüyor. 17.53 den 16,08 kapatıyor. Dandik bir haberle Uluun tavana giderken diğerlerine operasyon çekiliyor. Pınar grubu hisselerini sevmeyiz dedim ama, çıbanın başı Uluun çıktı...[emoji3]

Herkes zaten öyle düşündü ama niye si yok pd/dd 0.35 i de görmüş bir kaç ay önce madem çok ucuz o zaman alsaydınız Yıllardır da 1 in altında ucuz diye gideceğinin garantisi yok Pınsu pd/dd 7.45 i gördü şu an 5.60 neye göre gidiyor? Ama gidiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by borsaazmanı Yazıyı Oku
    Onluk denilen hisseler vardır. RTABL da öyle oldu. 10 kat. Piyasa değeri 60 milyon filandı. 100 bin lot almıştım. Geçen yıl. Şimdi 1.5 milyar tl.. 25 kat.. [emoji3][emoji3][emoji3] Borsa işte... [emoji3][emoji3][emoji3]

Hemen sat hemen daha ne bekliyorsunuz 100 bin lot hemen sat onu elindekileri acil

6. Olmayan mal satılmaz ki.. olsa ile bulsa bir araya gelse demişler.. borsa pişmanlıktır...[emoji3]
     Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Hemen sat hemen daha ne bekliyorsunuz 100 bin lot hemen sat onu elindekileri acil

7. Almıştım.. tühhh.. satmasaydım.. tühhh... borsa pişmanlıktır...[emoji3]
     Alıntı Originally Posted by TarkanTatlitug Yazıyı Oku
    Herkes zaten öyle düşündü ama niye si yok pd/dd 0.35 i de görmüş bir kaç ay önce madem çok ucuz o zaman alsaydınız Yıllardır da 1 in altında ucuz diye gideceğinin garantisi yok Pınsu pd/dd 7.45 i gördü şu an 5.60 neye göre gidiyor? Ama gidiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by borsaazmanı Yazıyı Oku
    Pınar Grubu nda büyük operasyon yapıyorlar. Uluun da beraber hareket ediyor. Dolayısı ile nefret ettirdi. Bütün bunlara rağmen, madem Gıda zamanı defter değeri en düşük olan Pınar Süt niye bu halde.. 0, 82 fiyat kazanç oranı ..defter değeri 20 TL.. normalde gıda.şirketleri 2-3 katı işlem görüyor. 17.53 den 16,08 kapatıyor. Dandik bir haberle Uluun tavana giderken diğerlerine operasyon çekiliyor. Pınar grubu hisselerini sevmeyiz dedim ama, çıbanın başı Uluun çıktı...[emoji3]

Dostum bunu yapmayın, sattıktan sonra hisseyi direkt olmasa da indirekt kötülemeyi lütfen bırakın. Satıp başka hissedeyseniz gidin o konuda yorum yapın, daha önceki olumlu yorumlarınızdan satmayacağını düşündüğüm bir ortaktınız ama hissede yapılan çirkin hareketlere dayanamadınız. Bu haber ciro büyüklüğü olarak birşey ifade etmese de yatırımcı psikolojisi olarak şirketin uluslararası arenada iş yaptığını bir kez daha hatırlattı. Ortak olursa bunun Yabancı ortak olacağı konusunu da bilinç altında hissettirdi.

Farkında mısınız bilmiyorum ama dolaşımda 20 milyon lot var ve son 1 haftada kabaca bunun 4’te 1’i ortalama 9-12 aralığından el değiştirdi. Dolayısıyla buralarda bir dip oluşumu mevcut. Bu demek değil ki aşağı düşmeyecek ama malşyetler yüksek eskisi gibi düşük değil, Bundan sonraki haberlerin hisseyi yukarı doğru ivlelendireceğine inancım tam.

Herkes biliyor zaten hissenin 4,5 tlden buralara geldiğini bunu arada sırada belirten diğer arkadaşlarımı tekrar belirtmesinin de anlamı yok, bu seviyeler riskli mi evet riskli ama bu dönemde beklentisi yüksek kaç kağıt var bir düşünün, yatırım yapacaklar yüksek kazanç yüksek risk getirisi ile yaklaşarak can acıtmayacak bir büyüklükle almayı deneyebilirler yada riskinden ötürü yanına yaklaşmazlar, tercih meselesidir.
    Son düzenleme : jebaha; 09-05-2020 saat: 01:21. Sebep: İmöa

Sayfa 98/440 İlkİlk ... 488896979899100108148198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •