Bildim bilesi hep ayný durum yaþanýyor. Eeyyy akýllý 5 liraya alamadýðýn hisseyi 10 lira üstünden ne alýrsýn. 5 kat yükselmiþ hissede iþin ne. Diðer köyde de yazýyor adamlar yok pandemi varmýþ yok 4 gün evde hamur yapýlacakmýþ.. eee bu durum böyle diye 100 liramý olacaktý. Milletçe tam bir finansal faciayýz. Sarý ... nickli kiþi petun da verdi gazý þimdi ortalarda yok. Bu aralar çok acemi türedi borsada. 3 ayda alýrlar paralarýnýzý elinizden. Alýn bir ucuz hisse kapayýn ekraný. Ytd
SM-A107F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her düþüþte ayný b.kun laciverti yorumlara devam, hisse daha geçen hafta 9’un altýna indi 11’e geri çýktý satmak isteyene de almak isteyene de istediði kadar fýrsat vardý. Diðer köyün beklentileri farklý bu köyün farklý, ortada 5 katlýk bir durumda yok algý yapmayýn, ek olarak hisseniz yoksa burda iþiniz ne ha hisseniz var ve inancýnýz yoksa yine burda iþiniz ne, varsa yarýn sabah çýkýn sizde rahatlayýn bizde rahatlayalým.
Bir zaman vardýr hisse 5 lirada pahalýdýr bir zaman gelir hisse 10 lirada ucuz sayýlýr, muhteþem aklýnýzla 5 kat çýkmamýþ ucuz olan hisseleri toplamanýz dileðiyle.. bulunca onda kapayýn ekran uzun düþünün ama bunda hergün bakýn emi, hep tavan yapmasýný bekleyin, hiç düþmesin..
Bu forum lauk dolu gerçekten.. kýrk yýlda bir yorum yapýyorum... alýn kardeþim alýn 20 30 30 80 olacak alýn arabayý satýn ortalama yapýn. Bir akýllýda oðlunun ev parasýný basmýþ sormadan aferin. Sanki ben bilmiyorum 5 kat çýktýðýný 2.50 den 17ye yükseldi yalanmý. Pohpohlayanlara tek kelime etmezsinix. Anadolu yalaka küluürü. Neyse en iyisi bir süre girmemek. Ýnsan olaný ýsýrýrlar bu köyde.
SM-A107F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brüt takas nasýl etkiler göreceģiz, fakat þunu biliyorum parasý olan bu hisseyi alacak bundan sonra, ortaya para koymadan istedikleri gibi çalkalayamayacaklar. Ytd
SM-J810F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüpraþ ta tarihi zirvesinden 146 dan þuan 84 lerde. Niye çünkü kapasite yüzde 40 düþtü. Var olan kapasite ile de kâr edemiyor.
Hayat normale dönerse zararý çýkaracak sonra kâr edecekte falan fistan. Yani en az 2 yýllýk bir süreç ama normalleþme baþlarsa bunun ilk bir kaç ayýnda borsa bu beklentiyi zaten satin alýr.
Diðer yandan insanýn en temel ihtiyaç maddesini satýp kâr eden uluun tarihi zirvesinden yüzde 34 düþtü.
Bu þirket ilk çeyrek kâr etti. Ýkinci çeyrekte.
Üçüncü ceyrekte kâr edecek son çeyrekte.
Daha da aþaðýya sarkabilir mi? Sarkabilir. Zirvesinden yaþadýðý kaybýn bir kismini geri alacaðýna inandýðým için ben biraz aldým.
Maliyette 10,4
Yazýn turizm gelirleri nanay. Þirket bildiðim kadarýyla ihracatta yapýyor. Ülkeye döviz sokan þirketlerden.
Þuan için borsada yatýrým yapilabilir þirketlerden bence. Çünkü kâr eden bir nakit akýþý var.
Zaten elimde bu mantýkla alkým,petun, selec ve uluun var. Çok az da deva.
Egeen ve isyat ta temettü için topluyorum.
Kimi kâr yazýyor kimi zarar.
Bu iþler böyle.
Ytd.
G008 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Yer Ýmleri