Sayfa 546/992 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 4,361 - 4,368 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Bu TEB im ne yapmak istediğine dair duyum var mı?

BIST30 dışı da sattı, fiyata bakmadan sattığı için bazı tahtalar sarsıldı bazıları sonradan toparladı.

Teminatı yetmeyen birinin hissesi satıldı diyeceğim ama o kadar parası olanın borsa ile işi olmaması lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu TEB im ne yapmak istediğine dair duyum var mı?

BIST30 dışı da sattı, fiyata bakmadan sattığı için bazı tahtalar sarsıldı bazıları sonradan toparladı.

Teminatı yetmeyen birinin hissesi satıldı diyeceğim ama o kadar parası olanın borsa ile işi olmaması lazım.
    Yabancı birilerinin adına satıyordur diye düşünüyorum. Hatta bir komplo teorisi olacak ama gerçek yabancıların BİST'ten komple çıkmasının istendiğini bile düşünüyorum. "Paramızı basarız kendi şirketlerimizin hisselerini alırız" gibisinden... Ama dediğim gibi benimkisi sadece bir fikir. Yabancı borsayı satarsa dolarını alıp gidebilir mi diye düşünülebilir elbette.

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku

Üç gündür Dow çok güçlü yemyeşil asıl soru dediğiniz gibi bizde bi sıkıntı var ama ne? Acaba bi haber mi var bildikleri

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku

...TL/Swap olayı hafta başından beri doları tutma adına köşeye sıkıştırırsan adamlarda tl yaratmanın en kestirme yolu olarak Bist de hunharca satış yapar.Bu görev de Teb e verilmiş anlaşılan.

İşte Tl Swap %0,5 e indirilmesi hatta tl satışının resmen yasaklanması karar tarihinden bugüne 5 günlük 30 endeks pastası

5.  Alıntı Originally Posted by matias Yazıyı Oku
    Üç gündür Dow çok güçlü yemyeşil asıl soru dediğiniz gibi bizde bi sıkıntı var ama ne? Acaba bi haber mi var bildikleri
    Akşam BBHT'de Hakan Güldal altına endeksli kripto paradan bahsetti diğer merkez bankalarının da hazırlıkları vs bir şeyler söyledi tam anlayamadım.

Parayı bir şeye endeksleme durumu olur ise en yüksekden endekslemeleri lazım ki millet parasını getirip altın, dolar, eur istemesin.
    Öte yandan faizleri olabildiğince düşürmeden endeksleme ileriye yönelik sorunlar doğurur, mesele av aldın aylık %1 faizden, endeksleme olur ise bir anda borç ödenemez hale gelir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,261
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Akşam BBHT'de Hakan Güldal altına endeksli kripto paradan bahsetti diğer merkez bankalarının da hazırlıkları vs bir şeyler söyledi tam anlayamadım.

Parayı bir şeye endeksleme durumu olur ise en yüksekden endekslemeleri lazım ki millet parasını getirip altın, dolar, eur istemesin.
    Öte yandan faizleri olabildiğince düşürmeden endeksleme ileriye yönelik sorunlar doğurur, mesele av aldın aylık %1 faizden, endeksleme olur ise bir anda borç ödenemez hale gelir.
    Çoktan yapıldı..

Dolar olan var çok tutulan. Ama işin içinde merkez bankası olur ise tutmaz....

Çünkü kriptoda amaç gizlilik..anonymity.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7.  Alıntı Originally Posted by Anatolien Yazıyı Oku
    ...TL/Swap olayı hafta başından beri doları tutma adına köşeye sıkıştırırsan adamlarda tl yaratmanın en kestirme yolu olarak Bist de hunharca satış yapar.Bu görev de Teb e verilmiş anlaşılan.

İşte Tl Swap %0,5 e indirilmesi hatta tl satışının resmen yasaklanması karar tarihinden bugüne 5 günlük 30 endeks pastası
    Bir yabancı fon Türkiye veya Türk Lirası listelerde görmek isteiyorum sistemden silin demiş gibi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,261
    Blog Entries
    1
    BTC rich List.

https://bitinfocharts.com/top-100-ri...addresses.html

Gizlilik kaldıran kişiler hariç ne nereye ait bilemezsiniz.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 546/992 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •