O egeli ben değilim
Hukuk kısmıyla pek ilgilenmiyorum. Şu anda kirada oturuyorum. Ev sahibi 1 yıllık kirayı ve aidatı peşin aldı. Zaten genelde köydeyim. Ankara merkez de bir daire kiraladım ki, hastane işleri, çocukların eğitimi vb. kullanılsın diye.
Oturduğum bölge de ( eryaman ) konut fiyatları tıpkı Forex gibi. Anlık işleme açık. Bir daireyi 8-10 emlakçı değişik fiyat ve mahalle, kat olarak ( yalan bilgiyle ) ilan veriyor. Örneğin; 450 bin yazan emlakçıyı arayarak nakit 385 olur mu diyorum. Adam nazlanıyor felan kapatıyoruz. Bir başka emlakçıya aynı daire için diğer tlf. numarasından 380 teklif ediyorum, kapatıyoruz. 2-3 gün içinde dönüş yaparak '' 400 yapalım bitsin '' diğeri '' her şey içinde 420 olur '' diyorlar.
haliyle ben başka bir daire aldım diyerek teşekkür ederek gerçek fiyatı saptamış oluyorum. Ama bu kadar oynaklık alma isteğimi kırıyor.
Kendi adıma 400k para yatırdığım zaman tamamını öz kaynakla finanse edersek buradan ne kadar gelir elde ederim diye bakıyorum. Teklif konusunda çok haklısınız 220k olan bir taşınmaza 150k teklif etmiştim hemen kabul görmüştü. Etiket fiyatından %15-20 indirim ile sürece başlamak günümüz koşullarında makul. Ancak emlakçılarla muhatap olmak gerçekten çook yorucu geliyor...
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Surp Asdvadzadzni Kilisesi'nin giriş kapısını yakan M.K gözaltına alındı. İfadesinde ''Corona virüsünü bunlar bela etti'' dedi.
Virüs belasının failini bulmuş arkadaş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri