Sayfa 477/1000 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,809 - 3,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bugün canı sıkılan varsa, konut fiyatlarını ele alalım. Her ne kadar konut başlığı olsa da orada hareket yok.
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Konutta fiyat tartışmak suç kapsamına giriyor mu ?
    Sn. ressam,

Yatırım için pek bir esprisi kalmadı. Oturmalık bir tane yeter gibime geliyor.

Özellikle hukuk konut yatırımı yapanı kiracı karşısında desteklemiyor diye düşünüyorum...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Şubat 2020 itibari ile Türkiye'nin 122 milyar dolar kısa vadeli borcu ve kasasında ise sadece 15,9 milyar doları olduğunu hatırlatan Zelyut'a göre,

TCMB döviz likiditesi tablosuna baktığımızda, 29,6 milyar dolar swap yolu ile alınmış döviz görüyoruz ki bu da (15,9 - 26,9) -11 milyar dolarlık eksiye dönmüş rezerve tekabül ediyor.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...rtulur-1737815
    Klasik bir cümle kurayım. Önemli olan borcun boyutu değil, çevrilebilmesidir. Borç çevrilir kısa vadede sorun yok.

Yukarıdaki benim görüşüm olmayıp. Tahminen argumanınıza alacağınız cevaptır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Sn. ressam,

Yatırım için pek bir esprisi kalmadı. Oturmalık bir tane yeter gibime geliyor.

Özellikle hukuk konut yatırımı yapanı kiracı karşısında desteklemiyor diye düşünüyorum...
    Hukuk kısmıyla pek ilgilenmiyorum. Şu anda kirada oturuyorum. Ev sahibi 1 yıllık kirayı ve aidatı peşin aldı. Zaten genelde köydeyim. Ankara merkez de bir daire kiraladım ki, hastane işleri, çocukların eğitimi vb. kullanılsın diye.

Oturduğum bölge de ( eryaman ) konut fiyatları tıpkı Forex gibi. Anlık işleme açık. Bir daireyi 8-10 emlakçı değişik fiyat ve mahalle, kat olarak ( yalan bilgiyle ) ilan veriyor. Örneğin; 450 bin yazan emlakçıyı arayarak nakit 385 olur mu diyorum. Adam nazlanıyor felan kapatıyoruz. Bir başka emlakçıya aynı daire için diğer tlf. numarasından 380 teklif ediyorum, kapatıyoruz. 2-3 gün içinde dönüş yaparak '' 400 yapalım bitsin '' diğeri '' her şey içinde 420 olur '' diyorlar.

haliyle ben başka bir daire aldım diyerek teşekkür ederek gerçek fiyatı saptamış oluyorum. Ama bu kadar oynaklık alma isteğimi kırıyor.

4. Kendi adıma 400k para yatırdığım zaman tamamını öz kaynakla finanse edersek buradan ne kadar gelir elde ederim diye bakıyorum. Teklif konusunda çok haklısınız 220k olan bir taşınmaza 150k teklif etmiştim hemen kabul görmüştü. Etiket fiyatından %15-20 indirim ile sürece başlamak günümüz koşullarında makul. Ancak emlakçılarla muhatap olmak gerçekten çook yorucu geliyor...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5. Surp Asdvadzadzni Kilisesi'nin giriş kapısını yakan M.K gözaltına alındı. İfadesinde ''Corona virüsünü bunlar bela etti'' dedi.

Virüs belasının failini bulmuş arkadaş

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Malum burada iddalı mektepli çok ben hatırlayamadım, 1697 Zenta savaşı ders kitaplarımızda varmıydı?
    Sayın reha kaya, Zenta Savaşı tarih kitabında ayrıntılı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bugün canı sıkılan varsa, konut fiyatlarını ele alalım. Her ne kadar konut başlığı olsa da orada hareket yok.
    Sayın Ressam evim yok, param da yok. Ama Ege kıyı kasabalarda konut fiyatları konusu olursa merakla okurum. İleride yerleşmek için bilgi edinmiş olurum.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Sayın reha kaya, Zenta Savaşı tarih kitabında ayrıntılı yok.
    Ben hiç hatırlamıyorum, cevap için teşekkür ederim.

Dün geceleyin ki sınıf birincileri, okul ikincileri, Türkiye 25. sıracıları, 3-4 diploma sahipleri nereye arazi olduklar ki, zor yerden de sormadım halbuki?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 477/1000 İlkİlk ... 377427467475476477478479487527577977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •