Hoş ben epey gelceğini sanmam ama
Gene de
Olmaz olmaz
Hoş ben epey gelceğini sanmam ama
Gene de
Olmaz olmaz
çalıştıracağın elemanın sigorta primi devlete..
ödediğin kiranın stopaj vergisi devlete..
ödeyeceğin faturaların içinden enteresan kalemlerle çekilen vergiler devlete..
işe gidip gelirken kullanacağın yakıtın yüzde bilmem kaçı devlete..
iş yok diyecen sigara üstüne sigara yakacan.. bunun vergisi devlete
akşam eve gelicen kafan bozulacak, masayı kuracan 2 kadeh atıyım rahatlıyayım desen (ramazanda değil) 1kadeh sana 2 kadeh parası devlete..
hayatta açmam iş yerini.. evde keyfim yerinde.. biraz da devlet bana baksın..![]()
Milletin bu alim gucu ile, carsi pazarda gorulen fiyatlarla ( TUIK ne derse desin, zaten sahibin sesi.)
Musteri ve alis veris olmaz.
Virus cikmasaydi da acmaza girecekti cogu.
Food court'lar haric.
tarladan buğdayı topladım değirmende öğütüp un yaptım. 3 çuval unum var.
her gün hamur kızartıyoz..
bizim sarıkızın sütü de maaşallah bu aralar.. yarısını peynir yapıyoruz, hamurun içine koyuyoruz, öbür yarısıynan da yoğurt mayalıyoruz.. bahçede çeri domatesnen tatlı sivri biber de var.. karpuza daha vakit var o olmadı..
akşamda yine peynirli hamur kızartması, ayran yanına domates biber.. bi de survivoru açarım tv'den
sk..rim sizin avm'nizide, kiranızı da..ben almıyım, üstü de size kalsın..
![]()
Enakdarı paspasın altına koyup kaçanların ya sözleşmesi yoktur ya da sözleşmelerinde bir açık vardır.
Edremit Balikesir'de idapark diye bir yer yaptılar.
Dükkan kiralamak isteyen sıraya girdi.
Ama açamadılar bir türlü.
Bir banka ile en üst katta da sinemacı iki yıl çalıştı. (sözleşme bitene kadar )
( Bir tek bu ikisinin sözleşmesinde ziyaretci sayısı garantisi yokmuş diye duyduyduk. Çünkü banka zemin kattaydı ve cephesi otoparka bakıyordu. )
![]()
Bizim burlada AVM yok, 1. AVM şenliğini kaçırmakta istemem, Kötünahiyeye gidip katılsam mı acaba?![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Artık maskeye de güven kalmadı, n'apçaz şimdi?
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde maske üretimi yapılan bir fabrikanın çalışanında corona virüsü tespit edildi. Fabrika ve 70 çalışan karantinaya alındı.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...inasi-5805453/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri