Sayfa 478/1000 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578978 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    2. el oto da olur, kasmayınız.
    2. elde artık piyasa kalmadı passat 273bin den başlıyor full polo 200bin fiyatlara alışılması zaman alacak artı ÖTV indirimi vs. olmazsa çok zor.

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Hukuk kısmıyla pek ilgilenmiyorum. Şu anda kirada oturuyorum. Ev sahibi 1 yıllık kirayı ve aidatı peşin aldı. Zaten genelde köydeyim. Ankara merkez de bir daire kiraladım ki, hastane işleri, çocukların eğitimi vb. kullanılsın diye.

Oturduğum bölge de ( eryaman ) konut fiyatları tıpkı Forex gibi. Anlık işleme açık. Bir daireyi 8-10 emlakçı değişik fiyat ve mahalle, kat olarak ( yalan bilgiyle ) ilan veriyor. Örneğin; 450 bin yazan emlakçıyı arayarak nakit 385 olur mu diyorum. Adam nazlanıyor felan kapatıyoruz. Bir başka emlakçıya aynı daire için diğer tlf. numarasından 380 teklif ediyorum, kapatıyoruz. 2-3 gün içinde dönüş yaparak '' 400 yapalım bitsin '' diğeri '' her şey içinde 420 olur '' diyorlar.

haliyle ben başka bir daire aldım diyerek teşekkür ederek gerçek fiyatı saptamış oluyorum. Ama bu kadar oynaklık alma isteğimi kırıyor.
    dediğiniz 400binlik evin kira getirisi ne kadar oluyor hocam?

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben hiç hatırlamıyorum, cevap için teşekkür ederim.

Dün geceleyin ki sınıf birincileri, okul ikincileri, Türkiye 25. sıracıları, 3-4 diploma sahipleri nereye arazi olduklar ki, zor yerden de sormadım halbuki?
    2.Viyana bozgunu (1683) Karlofça (1699) arası siyasi olaylar, savaşlar, hükümdar değişiklikleri pek yer almaz. Sabah akşam Osmanlı torunuyum diye konuşan birine sor o dönemde kimler padişahlık yapmış bilmez. Çünkü o kesim tarihini BİLMEZ.

4.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    2. elde artık piyasa kalmadı passat 273bin den başlıyor full polo 200bin fiyatlara alışılması zaman alacak artı ÖTV indirimi vs. olmazsa çok zor.
    96 model s 320 40'a vermiştim simdi aynibarac en az 80 bin lira, 2008 kyron 4*4 araci 47 vermistim simdi ayni araclar 90 bin.

Bahçeli : Fabrikaların çarkları insansız nasıl dönecektir? İnsanlık solunum cihazına bağlandıktan sonra Merkez Bankası’nın rezerv miktarının ne önemi olacaktır? Enflasyon buraya çıkmış, bütçe açığı şuraya varmış, işsizlik şu kadar olmuş demenin bugünkü nazik dönemde manası nedir?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bahçeli : Fabrikaların çarkları insansız nasıl dönecektir? İnsanlık solunum cihazına bağlandıktan sonra Merkez Bankası’nın rezerv miktarının ne önemi olacaktır? Enflasyon buraya çıkmış, bütçe açığı şuraya varmış, işsizlik şu kadar olmuş demenin bugünkü nazik dönemde manası nedir?
    Eeee... Siz necisiniz orada daha geçen sene salgın yokkenem, merkez bankasının ihtiyaç akçesi devredilirken neredeydiniz?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Daha bir yıl önce düşman çatlatan bayındır ülkem corona yüzünden sıkıntı yaşıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Allah belasını versin bu corona denen illetin, oysa ki ulkemiz ne kadar müreffehdi.

Sayfa 478/1000 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528578978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •