Sayfa 564/992 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 4,505 - 4,512 arası.

Konu: Viop - XVIII

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Maske varsa yemek olmaz ki .

Bu mantık açısından ters olmaz mı
    Uzun uçuşlarda mecburi, üstelik ortak tuvalet kullanımı var. Kabin basıncı düşünce düşen maskeleri kullansınlar diyeceğim ama onda fazla oksijen yoktur herhalde.
    Bu işin oluru yok. Kendi adıma aşı çıkana kadar uçak yerine kendi arabamla seyahat ederim. Uzak yere gitmem.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Uzun uçuşlarda mecburi, üstelik ortak tuvalet kullanımı var. Kabin basıncı düşünce düşen maskeleri kullansınlar diyeceğim ama onda fazla oksijen yoktur herhalde.
    Bu işin oluru yok. Kendi adıma aşı çıkana kadar uçak yerine kendi arabamla seyahat ederim. Uzak yere gitmem.

Japonların açık büfe yemek videosunu seyrettin mi corona simülasyonu yaptıkları

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Japonların açık büfe yemek videosunu seyrettin mi corona simülasyonu yaptıkları

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Bakkal simulasyonu mu ?

O egeli ben değilim

4. Niye maskesiz yemek olmaz?
    Ben çalışırken maske takıyorum yemeğe öyle gidiyorum yerken boynuma indiriyorum sonra elii ağzımı yıkadıktan sonra 2.maskeyi takıyorum? Uçakta adamda bunu yapabilirde verilmeyecek diye okudum bloomda.

Lenovoda çalışan arkası dönük uzun saçlı adam gibi

Esas tuvalet olayı sıkıntılı geldi. uzun uçuşlarda vs

Maske varsa yemek olmaz ki .

Bu mantık açısından ters olmaz mı

Viop - XVIII

Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Niye maskesiz yemek olmaz?
    Ben çalışırken maske takıyorum yemeğe öyle gidiyorum yerken boynuma indiriyorum sonra elii ağzımı yıkadıktan sonra 2.maskeyi takıyorum? Uçakta adamda bunu yapabilirde verilmeyecek diye okudum bloomda.

Uçuşta sorun şurada yurtdışından geleni 14 gün karantinaya alırım diyen ülkeler var. Turizm için bu olumsuzdur. Adam Türkiyeye geldikten sonra dönüşte 14 karantinada mı bekleyecek ? Veya siz ingiltereye tatile gittiğinizde 14 gün karantinada bekleyip sonra 1 hafta tatil yapıp yine 14 gün karantinada beklemek istermisiniz.

Zamana ihtiyaç var. Şu anda en basit çözüm uçuş öncesi korona testi yapılması görünüyor. Filyasyonda hiç uçak bağlantılı hasta çıktı mı onuda bilmiyoruz.

O egeli ben değilim

6. Viop - XVIII

Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Niye maskesiz yemek olmaz?

Boynuna indirince herkesle birlikte ortamı soluyorsunuz .

Sosyal mesafenin olduğu ve hiçbir teması olmayan aralarında 3 metre ara olan bir coronadan 5-6 masanında virüsü kaptığı çıktı ortaya onlarda maske kullanıyor ama yerken indirmişler sadece

Yemekte indirebiliyorsan ofislerde de indirebiliyorsundur demektir gibi geliyor bana

7.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bakkal simulasyonu mu ?

Onu bilmiyorum birisinin eline mor ötesi görünen ile sprey sıkıyorlar dezenfekte yerine kapıda .

Yarım saat sonra tüm restoran olduğu görülüyor .

Teyyare tuvaleti basit, sağlam bir pülverizatör kullanım sonrası her giren alkollen bolca dezenfekte etsin, 1 dakika sonra hazır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 564/992 İlkİlk ... 64464514554562563564565566574614664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •