Sayfa 494/1000 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594994 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,945 - 3,952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    https://www.ensonhaber.com/gundem/cu...iderek-artiyor

REİS son hakkını da kullanacak, görünen o.
    Bebişim, Reyis o salak ankete güvenip seçime bu zamanda gitmez, bizim ahali virüslen mücadele neyimi takdir etmez.

Bambaşka faktörler değerlendirilir, yoksa 2002 seçimi gibi avuçlamak kalır işin sonunda.

Çiller kaolisyon ortağı bile değildi, o bile avuçladı seçim sonucunda.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bebişim, Reyis o salak ankete güvenip seçime bu zamanda gitmez, bizim ahali virüslen mücadele neyimi takdir etmez.

Bambaşka faktörler değerlendirilir, yoksa 2002 seçimi gibi avuçlamak kalır işin sonunda.

REİS'in seçime gitmeyeceğini de , sizin ahaliyi de biliyorum.

MHP'DEN iyi'ye gidenlerin kafası karışıktır, çevremden biliyorum.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    kadeh diyorsunuz.
    Ben kadeh diyorum da bazen telefon da muhabbete dahil olup kafasına göre bir şeyler yazıyor.

Reis gidici.zaten bahçeli reisin gitmeyeceğini düşünse bu çıkışı yapmaz.O iş artık benim gözümde kesin.Ben bahçeliye güvenirim,dolar sattı mı satmak lazım,seçime gidelim diyorsa artık memlekette bir dönüm noktasına gelinmiştir.Bu son çıkışı seçimi çağrıştırdı cidden.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Önemli olan işi Londra mahkemelerine bağlayanları, Türk mahkemelerine çıkartabilmek.

Hiç umudum, olmasa bile.
    Rüsvet olaylarini belgeleriyle ortaya cikartalabilirlerse (onay veren bürokratlari ve sirket yöneticilerini öttürürlerse), Londra islerine yarayamayabilir.
    Tüm ihaleler iptal edilebilir.

Ama dediginiz gibi, önce Türk mahkemelerinde baslayabilmek lazim.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Karaoğlan 'ın Kıbrıs 'ı aldığını unutup da tüp kuyruğuyla hatırlayan millet , Reis 'i de camileri kapattı diye hatırlar.

Reis seçime gider mi elbet gitmez,belki seçime girmez bile.Yoksa seçilemeyeceğini elbet biliyordur.Öyle ya da böyle, siyasi kararları açısından adam tartışılamaz,işini çok ama çok iyi bilen bir siyasetçi.

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Rüsvet olaylarini belgeleriyle ortaya cikartalabilirlerse (onay veren bürokratlari ve sirket yöneticilerini öttürürlerse), Londra islerine yarayamayabilir.
    Tüm ihaleler iptal edilebilir.

Ama dediginiz gibi, önce Türk mahkemelerinde baslayabilmek lazim.
    Valla londra mahkemeleri o konuları sallamaz bence sn samreit.Biz yeni bir devlet kurmamıza rağmen osmanlının borçlarını ödedik,kesik atamadık.

Sayfa 494/1000 İlkİlk ... 394444484492493494495496504544594994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •