Sayfa 569/992 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 4,545 - 4,552 arası.

Konu: Viop - XVIII

hisse aldın depoda bekliyor.. ne kadar orjinal..

viop pozu açanların aklına hiç gelmemiştir kesin böyle bir yöntem

kazandıracak kesin bekle.. çok ucuz.. kimsenin görmediği bir şey gördün sen: "hisse 10-11 dolardan 1 dolara düşmüş hemen alayım maliyetimide sıfır derim sorana.. dolar da 5 tl ye giderse züper olur.."

yannız umarım o depo kirası dolarla değildir.. bir de ordan zarar yazma..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,261
    Blog Entries
    1

Yemin ederim çatlayan var..Bak nerden duydum geldim yine.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
     Alıntı Originally Posted by canalay Yazıyı Oku
    Öncelikle hepinizin ,,, özellikle yakın zamanımızda yetişen değerli bir kişiliğin in anneliğini yapan rahmetli Zübeyde Hanım ın anneler günü kutlu olsun..
    👍👏🙏 Bütün annelerin, özellikle Zübeyde Hanımın anneler gününü ben de kutlarım

Viop ve varantçılar her zaman kaybetmeye mahkumdur...Boşuna onca bilgi ve düşünce karmaşası içinde boğulmayın ve pişmanlık içinde kıvranmayın ..Sistem bunun üzerine kurulu zaten ,mantık tersi..Yıllardır varant oynayan abim var belki 300 - 500 bin tl kaybetmiştir..Hala beni görünce özhan keşke sunu yapsaydık şimdiye parayı 2 ye katlamıştık der..Bende keşke bu zamana kadar mantık aramayıp düşündüklerinin tam tersini yapsaydın şimdi 2 katı paran vardı derim .Bence sizde deneyin..Şansınız iyi gider çoğunluğun tersinde yakalanırsanız o zaman kazanırsınız..
    sanki diğer enstürmanlar kazandırmak üzerine kurulmuş.. viop oynayan kaç kişi var onu bilmiyorum ama elli bin tane varant oyuncusu olduğunu okumuştum. elli bin tanede viop oynayan olduğunu farzedelim etti yüz bin ve bunların hepsinin adına konuşabiliyosunuz. ama kendi adınıza konuşuyorsunuz bunları. şimdi biride ben viop veya varant tan şu kadar kazandım dese ne cevap vereceksiniz? hayır o para sahtedirmi diyeceksiniz
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,261
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    BDDK Başkanı : Üç banka yükümlülüklerini yerine getirdiği takdirde işlem yasağı kaldırılabilir ama soruşturma sürecek.

BDDK Başkanı : Finansal istikrarın zarar görmemesi için AB normlarında tedbir aldık. Yönetmeliğinin muhatabı manipülatif bankacılık işlemleridir. Amacımız haber ve analize dayalı yorumları engellemek değildir."
    Buraya taşıdım haberi.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    sanki diğer enstürmanlar kazandırmak üzerine kurulmuş.. viop oynayan kaç kişi var onu bilmiyorum ama elli bin tane varant oyuncusu olduğunu okumuştum. elli bin tanede viop oynayan olduğunu farzedelim etti yüz bin ve bunların hepsinin adına konuşabiliyosunuz. ama kendi adınıza konuşuyorsunuz bunları. şimdi biride ben viop veya varant tan şu kadar kazandım dese ne cevap vereceksiniz? hayır o para sahtedirmi diyeceksiniz
    Uzun süreçte totalde karda olan varsa tebrik ederim ..Sizinde dediğiniz gibi benimki bir genelleme , yani bir bütünü kapsamıyor..Yön belirleyici ile ayni yönde bulunanin kazanacagınıda belirttim ama sence bunun surekliliği mümkünmü. Sen yatırim yapmiyosun elini bilmediğin biriyle tahmini her gün kumar oynuyosun farkindamısin..

7.  Alıntı Originally Posted by canalay Yazıyı Oku
    Uzun süreçte totalde karda olan varsa tebrik ederim ..Sizinde dediğiniz gibi benimki bir genelleme , yani bir bütünü kapsamıyor..Yön belirleyici ile ayni yönde bulunanin kazanacagınıda belirttim ama sence bunun surekliliği mümkünmü. Sen yatırim yapmiyosun elini bilmediğin biriyle tahmini her gün kumar oynuyosun farkindamısin..
    Abi boşver felsefeyi
    Bi çıkarım yaptım
    Belki işine yarar
    Viop ta anca çok sinsi tipler sadece sürekli şekilde kazanabilir Bende o tarz bi tip değilim ama dediklerim (kazananlar) o türden canlılar
    Varant hiç bilmem
    Hissede de şans bence sen satarsın uçar alırsın dip yapar
    Biraz talih kuşu
    O yüzden hiiiç serzeniş etme

o kadar oyuncu arasında karda olan elbetteki olabilir bunu bilemeyiz. sanki hisse alıp satarken eliniz kapalımı sanıyosunuz? adam tepeden izliyor buda kumar.. yani o çizgilerin nereden gelip nereden geçtiğini kendini tecrübeli sanlar biliyorda borsa yapıcısı bilmiyormu, görmüyormu sanıyosunuz? haa.. kuşlar kafese girsin diye yemleyerek bekliyor.. sonuç olarak viop kadar, varant kadar, hisse de kumar.. bol şanslar diliyorum saygılar
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 569/992 İlkİlk ... 69469519559567568569570571579619669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •