Sayfa 994/1003 İlkİlk ... 494894944984992993994995996 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 7,945 - 7,952 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1. Satıcı kalmamış doğru dürüst. Nerede o 400.000- 500.000 lot kademeler gecen haftaki
    Ürktüler galiba

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    bbdk:üç yabancı banka yükümlülüklerini kısa sürede yerine getirdi.
    Benim anlamadığım şey şu : 3 banka olmayan TL yi satıp dolar aldı ve dolar yükseldi. O zaman dolar 7,260 gördü sanırım. Sonra bunlara yasak geldi ve açıkta yakanalandıklarını o an anladılar. Bnp başta olmak üzere cuma günü TEB üzerinden senet satarak açıkta kaldıkları TL'yi yerine koydular. Bugünde cumaya ait temerrüt durumu kalmamıştır diye bddk dan açıklama geldi. Burada anlamadığım şey ise, ilk TL satıp dolar aldıklarında, neden aynı gün o açığı kapatmak için tekrar doalr satmadılar, neden cuma günü teb üzerinden hisse sattılar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,152
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Benim anlamadığım şey şu : 3 banka olmayan TL yi satıp dolar aldı ve dolar yükseldi. O zaman dolar 7,260 gördü sanırım. Sonra bunlara yasak geldi ve açıkta yakanalandıklarını o an anladılar. Bnp başta olmak üzere cuma günü TEB üzerinden senet satarak açıkta kaldıkları TL'yi yerine koydular. Bugünde cumaya ait temerrüt durumu kalmamıştır diye bddk dan açıklama geldi. Burada anlamadığım şey ise, ilk TL satıp dolar aldıklarında, neden aynı gün o açığı kapatmak için tekrar doalr satmadılar, neden cuma günü teb üzerinden hisse sattılar.
    Pozlarının hâlâ doğru olduğunu düşünüyorlar. O an dolar alıyorlar çünkü kaçıyor gidiyor algısı ruhlarına işliyor.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

bence önce doları alıyorlar ülkeden çıkmak için.doları garantiliyolar
    sonrada hisse satıyorlar
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Pozlarının doğru olduğunu düşünüyorlar. O an dolar alıyorlar çünkü kaçıyor gidiyor algısı ruhlarına işliyor.
    Görünen bu, görünmeyeni aramayalım, bu şekline inanalım. O halde ellerinde pahalı TL ile aldıkları Dolar var ve 7,86 dan garanti bankası satmışlardı. Şimdi 7 liradan dolar bozarak 8,20 den garanti bankası almalarını bekleyeceğiz. Bunu yaparsak aynı anda 3 yabancıyı tokatlamış olacağız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,152
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Görünen bu, görünmeyeni aramayalım, bu şekline inanalım. O halde ellerinde pahalı TL ile aldıkları Dolar var ve 7,86 dan garanti bankası satmışlardı. Şimdi 7 liradan dolar bozarak 8,20 den garanti bankası almalarını bekleyeceğiz. Bunu yaparsak aynı anda 3 yabancıyı tokatlamış olacağız.
    Aynı anda viob long yaparak spot satışı hedgeledi.
    Zaten viob makas düşük veya eksi olduğu için buradan kârda. Makas düşük ise kredi çekmekten daha iyi.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

tahmin ettiğim gibi
    yabancının bol olduğu hisselerde yerli malı kafasına yememek için onun satış alanı dışında ekmek yemeye çalışıyor.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 994/1003 İlkİlk ... 494894944984992993994995996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •