Satıcı kalmamış doğru dürüst. Nerede o 400.000- 500.000 lot kademeler gecen haftaki
Ürktüler galiba
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satıcı kalmamış doğru dürüst. Nerede o 400.000- 500.000 lot kademeler gecen haftaki
Ürktüler galiba
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim anlamadığım şey şu : 3 banka olmayan TL yi satıp dolar aldı ve dolar yükseldi. O zaman dolar 7,260 gördü sanırım. Sonra bunlara yasak geldi ve açıkta yakanalandıklarını o an anladılar. Bnp başta olmak üzere cuma günü TEB üzerinden senet satarak açıkta kaldıkları TL'yi yerine koydular. Bugünde cumaya ait temerrüt durumu kalmamıştır diye bddk dan açıklama geldi. Burada anlamadığım şey ise, ilk TL satıp dolar aldıklarında, neden aynı gün o açığı kapatmak için tekrar doalr satmadılar, neden cuma günü teb üzerinden hisse sattılar.
bence önce doları alıyorlar ülkeden çıkmak için.doları garantiliyolar
sonrada hisse satıyorlar
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Görünen bu, görünmeyeni aramayalım, bu şekline inanalım. O halde ellerinde pahalı TL ile aldıkları Dolar var ve 7,86 dan garanti bankası satmışlardı. Şimdi 7 liradan dolar bozarak 8,20 den garanti bankası almalarını bekleyeceğiz. Bunu yaparsak aynı anda 3 yabancıyı tokatlamış olacağız.
tahmin ettiğim gibi
yabancının bol olduğu hisselerde yerli malı kafasına yememek için onun satış alanı dışında ekmek yemeye çalışıyor.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri