Satýcý kalmamýþ doðru dürüst. Nerede o 400.000- 500.000 lot kademeler gecen haftaki
Ürktüler galiba
Redmi 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satýcý kalmamýþ doðru dürüst. Nerede o 400.000- 500.000 lot kademeler gecen haftaki
Ürktüler galiba
Redmi 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim anlamadýðým þey þu : 3 banka olmayan TL yi satýp dolar aldý ve dolar yükseldi. O zaman dolar 7,260 gördü sanýrým. Sonra bunlara yasak geldi ve açýkta yakanalandýklarýný o an anladýlar. Bnp baþta olmak üzere cuma günü TEB üzerinden senet satarak açýkta kaldýklarý TL'yi yerine koydular. Bugünde cumaya ait temerrüt durumu kalmamýþtýr diye bddk dan açýklama geldi. Burada anlamadýðým þey ise, ilk TL satýp dolar aldýklarýnda, neden ayný gün o açýðý kapatmak için tekrar doalr satmadýlar, neden cuma günü teb üzerinden hisse sattýlar.
bence önce dolarý alýyorlar ülkeden çýkmak için.dolarý garantiliyolar
sonrada hisse satýyorlar
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Görünen bu, görünmeyeni aramayalým, bu þekline inanalým. O halde ellerinde pahalý TL ile aldýklarý Dolar var ve 7,86 dan garanti bankasý satmýþlardý. Þimdi 7 liradan dolar bozarak 8,20 den garanti bankasý almalarýný bekleyeceðiz. Bunu yaparsak ayný anda 3 yabancýyý tokatlamýþ olacaðýz.
tahmin ettiðim gibi
yabancýnýn bol olduðu hisselerde yerli malý kafasýna yememek için onun satýþ alaný dýþýnda ekmek yemeye çalýþýyor.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri