Popüler bir hisse olduğu için al satçıların mekanı oldu hisse. Millette hep bir seri tavan beklentisi var ve maalesef traderler bunu çok iyi kullanıyorlar 1 haftadır. Ben 2. Çeyrek bilançoya kadar tutmayı düşünüyorum minimum 3 ay. Hayırlısı olsun.
Aynen hocam ben de asıl 2. Çeyreğin çok iyi geleceğini düşünüyorum o yüzden ağustosa kadar tutmayı hedefliyorum, ama dayanamadığımız(hem + hem - yönde olabilir) seviyelere gelir belki de kısmi dökülürüz.
Kağıt artık tıkanmaya başladı buralarda biraz yataya sarıp bilançoyu bekleyebilir, umarım haftaya kadar gönderirler bilançoyu. Bir görsek ya sımsıkı tutunacaz ya da elimizi biraz gevşeteceğiz, şahsım adına merakla bekliyorum.
Yabancı ortaklık 1 nci önceliğim bilançolarda desteklerse tam bir yatırımlık hissedir uluun. Umarım yarın yaşar grubundan ayrışır, yoksa brüt takas a alırlarYtd
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
millet una doydu sanırım
http://share.matriksdata.com/share.a...05121043583391
ama adam dörtgen içinde harekete deva ediyor
11.43 ince kırmızı hat
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yer İmleri