Dava İçin nasıl bir gelişme. Banka daha çok yerli oluyor sanırım. Yerli ve milli.
Dava İçin nasıl bir gelişme. Banka daha çok yerli oluyor sanırım. Yerli ve milli.
Ozel bankalari olumlu mu olumsuz mu etkiler sizce? YTD
Borsa tarihinin en büyük tahsisli artışı sanırım.
Onlarin hepsi kalici anlasilan, bir gidici biziz Doktor.
Pegi'nin o kadar kotu degil. Ic hatlarda %10, dis hatlarda %8 dusus olmus. Gecen ceyrege gore zararin cogu kurdan. Piyasa tahmininin ustunde oldugu icin biraz hirpalanir yarin.
Bu ceyrek kapali. Ama havacilarin en buyuk maliyetlerinden biri calisanlar. TAV'da Mayis ayi icin 10 gun devletten aldik, 10 gun izinlere kestik dedi CEO. Ayrica bircok devlet ile force major olayi var. Bakalim nasil olacak. Batak bir 2. ceyrekten sonra toparlarlar herhalde.
Pscyokinesis de KG gibi dusunuyor. 1.4 milyon lot diyor.
Bugün, 21:33 #8017
Pscyokinesis
Borsa İstanbul belirlediği fiyat SPK ya iletilecek diyor .
Yani 3 aylık ortalamadan tahsisli olabilir veya 6 ay veya 1 sene olur mu eskisi gibi bilinmez
7 milyar ise 5 TL olsa 1.4 milyar kot yapar
Hepimizin kafasında aynı soru .Hisse fiyat performansı nasıl etkilenir?Bu sorunun kesin cevabı yarın seans açılınca belli olur.
Kanaatimce varlık fonu biz küçük yatırımcıları koruması lazım .Ayrılma hakkı tanıması lazım.Bunun olacağını düşündüğüm için hisse olumlu etkilenir düşüncesindeyim.
666 sen benim muradımı anladın yazılarını beğeni ile takip ediyorum.Devam et.Benim kastım ve duam inşallah zararda olanlar zararını çıkartsınlar.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yer İmleri