Sayfa 623/992 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 4,977 - 4,984 arası.

Konu: Viop - XVIII

MGROS 32.65 Short 33 üzerinde uzar o yüzden stoplamak icap eder

31.90 ve 31.50 destekler

Alıntı Originally Posted by Totem Yazıyı Oku
    Hem piyasa hareketsiz hemde forum.
    Eskiden sayfalarca yazılırdı.
    Ne oldu acaba.
    İyi kötü okuyorduk.
    gerçekten viop işlemi yapan oldukça az kişi var..

şimdi bir sürü hisseci (hatta depocu ) var ve onlarda viop konusunu bilmedikleri gibi bazıları "viop ta işlem yapmayın batarsınız" gibi laflar ediyorlar.. yılların viop başlığında malesef kalitesizlik uzun süredir sürüyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku

şimdi bir sürü hisseci var ve onlarda viop konusunu bilmedikleri gibi bazıları "viop ta işlem yapmayın" gibi laflar ediyorlar.. yılların viop başlığında malesef kalitesizlik uzun süredir sürüyor..
    Vallahi doğru söylüyorsun kardeşim örnek ben viop oynamayı bilmiyorum. ykb mobilden girdim viop yok doğruya doğru. hisse altın döviz ile uğraşıyorum . mevduata bay bay ettim.Ama asla birine şunu yap bunu yapma demem çünkü aklım kendime yar değil.

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku

şimdi bir sürü hisseci (hatta depocu ) var ve onlarda viop konusunu bilmedikleri gibi bazıları "viop ta işlem yapmayın batarsınız" gibi laflar ediyorlar.. yılların viop başlığında malesef kalitesizlik uzun süredir sürüyor..
    Hatta direk Viop pişmanlıktır ve batmaya mahkumsundur diyorlar.

Cok acımasızlar

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Hatta direk Viop pişmanlıktır ve batmaya mahkumsundur diyorlar.

Cok acımasızlar
    Görünmüyor uzun zamandır.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473

7. Kaldıraçlı piyasalar, finansal piyasaların akıllı yatırımcıya en büyük armağanıdır. Akıllı yatırımcı kazanır, aklı kıt, hırsı-hevesi fazla yatırımcı batar. İşi uzatmaz, adam olacak çocuk 1-2 yılda belli oluyor zaten.

Viop pişmanlık, kesin batılır vs diyenler kendilerini sorgulasınlar. İşin içinde olmadan konuşuyorlarsa, hariçten gazel okumasınlar. İşin içinde olarak böyle konuşuyorlarsa, o zaman da sorun kendilerindedir. Şunu unutmayın, kazanan gayet düzenli ve gayet riski düşük bir şekilde kazanabiliyor.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. Garan da yine hsbc satış ta ?

Sayfa 623/992 İlkİlk ... 123523573613621622623624625633673723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •