Sayfa 36/579 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 281 - 288 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1. Bankalar hariç ne varsa uçmuş. Böyle durumlarda borsada olmayan biri gibi gör kendini, köprüden geçerken at değiştirilmez. Banka takip ettin ise bankada kal, halk takip ettin ise halkta kal. Dow da bir kaç periyot var, grafik olarak bir tanesi çok kötü, son çıkışda ikili tepe gibi ama bizim bilgimiz bunu yorumlamaya yetmez. Halkbank 5,36 artık destek ve stop rakamı olmalı. Bu rakam ile Halkbank al vermiştir kanalı başarı işe geçmiştir. Taşıyıcı İçin güzel olan ise tahsisli belirsizliği nedeni ile tacir tucir bulaşmadan ilerler gibi duruyor. Ben işc almaya devam ediyorum. 22 Mayıs da duruma göre Halkbank da alabilirim. Ama yüzde yüz borsa artık zor.

2.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Akbank da iyiki ahlak polisini çağırmamışlar, resmen bu aşamaya kadar gelmiş yani.

Tencere Guest
    Şişecam da birleşme uzmanı olduk hamdolsun..

Olası her senaryo ya köpek gibi aşina olacaksın dayı..

30 günlük ortalama adil fiyat ortada tebliğ yok vallla eski yeni...

Heralde gelişmiş ülkelerde böyle filmler olmuyordur oluyor mu yoksa..

Şişecam birleşmesi eski tebliğ 5,27 ise ağa neden her alan faydalanamiyor fiyat düşüyor neden tebliğ çıkmıyor..

Görüyorsun abi.. hakan baba ekşi ozsermayesi olanlara yaradı...

4.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Akbank da iyiki ahlak polisini çağırmamışlar, resmen bu aşamaya kadar gelmiş yani.
    Hiç bakmamıştım gün içinde Akbank'a..Topiğinde bayağı yazı gördüm takasa baktım çok fena..Güya %2 yükseldik yersen her yerde satış var.

5. Tahsisliye muhasebe yevmiye kaydı olarak bakan oldun mu. Hani aşırı pozitif bir şey yazsak ortaya ne çıkar.

Tencere Guest
    Borsada paçayı sivamadan ağa tüm kanunları tebliğ uygulamaları hatim edeceksin.

Bizim gibi barzo başına geldikçe öğrenmeye çeksin...

Barzolar hoş yüzde 500 yapıyor ağa..

7.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Hiç bakmamıştım gün içinde Akbank'a..Topiğinde bayağı yazı gördüm takasa baktım çok fena..Güya %2 yükseldik yersen her yerde satış var.
    Borsayı karton gibi hisselerle 99 da tut diğer devasa büyüklerden cık. Görünen bu ama germek ne bilmiyoruz .

8. 1250 sermaye var yarısı kadar senet var. 7 milyar para kasa gelir kasadan kredi olarak dağılır. Karşı yevmiye bacağı tanesi 5,40 dan 1100 milyon adet satışa hazır 500 hesaba sermaye geçer. Mesihin dediği gibi bunlar 20 yılda bu yolla 10 dolara senet sattı. 7 milyar krediye gitti. Senedi 8-10 lira hatta daha yukarı çekerler mesela 15 liraya oradan 7 liraya kadar bu yeni senetleri de satarlar. 15 de katar gelir şubeleri gezer bu bankayı bu gece alıyorum diye haber yaparlar ertesi gün ky 16 liradan alış girer. Finansbankı değerinin 20 katından alanlar gibi. Çünkü bu geçmişte yapıldı. Kontrol kendilerinde olduğu İçin yine mümkün. Uçuk bir fazla pozitif senaryo.

Sayfa 36/579 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •