Originally Posted by bb79 Türk avukatlardan corona virüsün yayıldığı çine dava açılmış avukatıma vekalet vercem bende çinbaşlara dava aççam bu ne yav çin virüsü yüzünden bizim esenler çinçin deresi mahallesinden geçerkene için bi fena tuhaf felan oluyo başlarım öyle işe ya okul okumak başka kafa çalışması başka demek ki
Originally Posted by Moruk avukatıma vekalet vercem bende çinbaşlara dava aççam bu ne yav çin virüsü yüzünden bizim esenler çinçin deresi mahallesinden geçerkene için bi fena tuhaf felan oluyo başlarım öyle işe ya okul okumak başka kafa çalışması başka demek ki ankara barosu 2 avukat herkes dava açsın kazanırlar diyorlar zarar ettiğini ispatlarsan bilançolarında vs. alırsın faizi ile. avukatlara ekmek çıktı doktorlar hasta çoğalınca ekmek çıktı bize diyeceklerine illallah etti. avukatlarda eder yarın bir gün.
Originally Posted by bb79 ankara barosu 2 avukat herkes dava açsın kazanırlar diyorlar zarar ettiğini ispatlarsan bilançolarında vs. alırsın faizi ile. avukatlara ekmek çıktı doktorlar hasta çoğalınca ekmek çıktı bize diyeceklerine illallah etti. avukatlarda eder yarın bir gün. kazanırsın şüphesiz ama para yerine gazoz kapağı alırsın çin de açman lazım davayı çin in içinde yoksa bişey alaman orda da deneme dilekçeni işleme almazlar
Sercanım işaretleme yapacak mısın Dün en yüksek 116.800 idi sanırım 🥰🥰 Senin için sercannnnn Go go go go Arzular yeşil otlak
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Originally Posted by Moruk kazanırsın şüphesiz ama para yerine gazoz kapağı alırsın çin de açman lazım davayı çin in içinde yoksa bişey alaman orda da deneme dilekçeni işleme almazlar doğrudur benim işim olmaz dava ile zaten
Originally Posted by bb79 ankara barosu 2 avukat herkes dava açsın kazanırlar diyorlar zarar ettiğini ispatlarsan bilançolarında vs. alırsın faizi ile. avukatlara ekmek çıktı doktorlar hasta çoğalınca ekmek çıktı bize diyeceklerine illallah etti. avukatlarda eder yarın bir gün. Onlar avukatsa ben de obamayım. O davayı nah kazanırlar bi kere mevzuat uygun değil. Kimse parasını kaptırmasın SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by vampirhuta Onlar avukatsa ben de obamayım. O davayı nah kazanırlar bi kere mevzuat uygun değil. Kimse parasını kaptırmasın SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi artık yorum yok haberi paylaştım bilgi mahiyetinde
Forum Rules
Yer İmleri