Sayfa 715/992 İlkİlk ... 215615665705713714715716717725765815 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 5,713 - 5,720 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Dowun 31 günde aldığını vermesi 2 gün sürdü. Bu arada dün bı haber vardı yanlış anlamadıysam atalanta fed 2ç de yüzde 35 küçülme bekliyormuş.

2.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    mart ayında toplam 5,5 milyar dolar çıkmış portföylerden (dibs + hisse).
    her gün piyasayı bırkalarsan o da gelir seni tırmalar. Yok aktif rasyo yok swap mwap her gün yeni bir icat
    Abicim sen swap piyasasını kurutursan yabancı durur mu allasen? Ama bunu düşünmemiş olamazlar. Başka bir hesap var demek ki.

3. bos durmayak beyler kapanıs tahmını alalım.....ben 23.080 dıyorum
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Dowun 31 günde aldığını vermesi 2 gün sürdü. Bu arada dün bı haber vardı yanlış anlamadıysam atalanta fed 2ç de yüzde 35 küçülme bekliyormuş.
    Fakir ülke Nolacak.

Ben Damatın sözüne güvenirim. Ne diyordu Damat bu yıl %5 Büyüyeceğiz. O kadar.

5.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    bos durmayak beyler kapanıs tahmını alalım.....ben 23.080 dıyorum
    23.130 dan vurdum levyeyi dowarları zopalıyak birazda
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Bloomberg nasıl borsanın düşmesi için algı oluşturmaya çalışıyor farkettiniz mi ??????? barışı izleyin kıvrım kıvrım kıvırtıyor....borsanın düşmesi için bir yerlerini yırtacak ona üzülüyorum.....Proğram başlar başlamaz abd endekslerini arkalarına almışlar düşüyorda düşüyor ............. konuşmacılara şöyle soruyor bu ikinci bir dip olur mu ??????? bak bak soruya bak ikinci bir dip olur mu ???????? konuşmacı bu bir düzeltme diyor ama ısrar ediyor yabancı yılbaşından beri satıyor vs..... yuh diyorum yuuuuuuuuh uyuyan spk algı üretiyorlar rütük bu kanalı yasaklayın . panik yaptırıp borsaya satış gelmesini istiyorlar ..... bugün biraz yükseldi ya sattı ..... malsız kaldı ........ ben algı diyorum pozisyonumu hiç bozmayacağım....
    Hocam ne mezunusun ama delikanlı gibi adam gibi dürüst ol.

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Fakir ülke Nolacak.

Ben Damatın sözüne güvenirim. Ne diyordu Damat bu yıl %5 Büyüyeceğiz. O kadar.
    O damada selam söyle, rakamlarla oynamasınlar en az % - 5 küçülme olmazsa, ben bir halt bilmiyorum.

IMF rakamlarlan dans ettirmeyeceği için o iş yaş, swap mwap işi de hikaye aylardır ahaliyi onlan uyutuyorlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    O damada selam söyle rakamlarla oynamasınlar, en az % - 5 küçülme olmazsa, ben bir halt bilmiyorum.

IMF rakamlarlan dans ettirmeyeceği için o iş yaş, swap mwap işi de hikaye aylardır ahaliyi onlan uyutuyorlar.
    Benim söylememe gerek kalmadı Reha. senin bu dediğin gibi Numan kutulmuş söyledi. Bu sene % 4.5 veya %5 kücüleceğiz diye. Damattan tık yok.

Sayfa 715/992 İlkİlk ... 215615665705713714715716717725765815 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •