Sayfa 38/954 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 7627 madde; 297 - 304 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1. önceki ortaklarım merhaba
    hadi yine iyisiniz, benim sattığım yerden döndü ve bugün 1.54 kapadı (ben satmasaydım düşerdi kesin, kıymetimi bilin şaka tabiki )
    hepinize bol kazançlar

bu arada propolis arkadaşada katılıyorum (beyler safa da, ky cefa da )
    sabır, sabır, sabır...

2.  Alıntı Originally Posted by darkblue37 Yazıyı Oku
    malesef 1.45 ten zararına satıp çıktım
    bezdirdi beni , belkide yanlış yaptım
    senette olan arkdaşlar umarım bol kazanç sağlarlar (senet benim cıkmamı beklemiş olabilir, genelde öyle oluyor)

yatırım tavsiyesi degildir

evet yazdığım gibi ben çıktım tskb de çıktı
    sabır, sabır, sabır...

3. lüküs hayata devam...kendin pişir kendin ye sistemi..kendini ata**jestiyon bol maaş bol **..oh ne rahat lüküs hayat.***
    vergisel ceza gelsin k.yatırımcı yatsın bana ne bana ne oh lüküs hayat oh ne rahat.**bol jesitiyon bol maaş..**soran yok gören yok kendin pişir kendin ye kendin ata kendini ata***sistemi.**
    lüküs hayat oh ne rahat***
    işsandıksal iştiraklerde k.yatırımcı azapları devammmm

4. İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, bankacılık açısından Irak, Suriye ve Mısır gibi ülkelerde eskisi gibi iyi ilişkiler kuramadıklarını, son dönemde Rusya ve Bulgaristan'da da benzeri endişelerin ortaya çıktığını söyledi.
    Özince, Ege Sanayiciler ve İşadamları Derneği (ESİAD) tarafından Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'nde düzenlenen sohbet toplantısına katıldı.
    Banka adına açıklamaların genel müdürlük tarafından yapıldığını, yapacağı konuşmanın banka adına değil, kişisel görüşler olarak algılanmasını dilediğini belirten Özince, dünya ticaretinin el değiştirmeye başladığını, ABD'nin korumacılığı, Çin'in liberalleşmeyi savunur hale geldiğini, Türkiye'nin burada bir strateji geliştirmesi ve nerede olduğunu göstermesi gerektiğini ifade etti.
    Dünyayı anlayarak sürdürülebilir politikaları devam ettirmenin şart olduğunu dile getiren Özince, medeniyetlerin, kural ve kaideleri olmadığı ya da çağa ayak uyduramadığı için çöktüğüne dikkat çekti.
    Sermaye piyasalarının hiç konuşulmadığı bir ülkede yaşadıklarını, sermaye piyasasının hisse senedi Borsasından ibaret olmadığını ifade eden Özince, en önemli sıkıntılardan birinin de piyasaların sığlığı olduğunu söyledi.
    İzmir Ticaret Borsası'nın Chicago Borsası'ndan 7-8 yıl daha kıdemli olduğunu ancak incirin, üzümün, fındığın bu Borsada fiyatlanamadığını, vadeli işlemler Borsasının da buradan alındığını kaydeden Özince, İzmir'in global düşünme kültürü olan bir kent olduğunu, mukayeseli üstünlüklerini kullanması ve talepkar olmaya devam etmesi gerektiğini ifade etti.
    Özince konuşmasında yerli yatırımcıların önemli bölümünün bankacılıktan çıktığını, bundan çok rahatsız olduğunu belirterek, mevcut yatırımcıların da sermaye artırmakta eskisi kadar hevesli olmadığını söyledi.
    Bankaların artık sermaye benzeri tahviller çıkardığını, yatırımcıyı ikna etmenin mümkün olamadığını anlatan Özince, artık öz kaynak karlılıklarının sorgulandığını anlattı.
    Şişecam'ın cirosunun yarısının yurt dışında kurulu şirketlerden geldiğine işaret eden Özince, "Bu güzel bir şey. Dünyanın farklı yerlerindeki fabrikaların tamamı Türk menkul kıymetler Borsasında kote. Size de buna göre Borsa, buna göre kurallar lazım. Bizim gibi büyük şirketleri, İstanbul Borsası taşıyamıyor. En büyük sıkıntılardan biri bu." dedi.

5. koskoca işbank grup y.kurul.başkanı tskb ye yönetici olmuş..**hala ve hala sürünüyor hisseler..sebep ne olaki acep.**..
    hisselerdeki teknik göstergelerin kabız formatında bile olsa **destek bulamaması hala düşündürücü.**

6. arkadaş mesaj atmıştelefondan *..özinceyi tskb ye kim atadı diyo..yani kendi kendinem i oldu *.sahi nasıl iş..iş grupda uzman yokta boşlukmu doldurdu acaba..

7. lüküs hayat ohhh ne rahat yoktır eşi hiç lüküs hayat...birgün konserdesin birgün yemekte gezersin bol hava bol oksijen oh ne rahat lüküs hayat..
    soranı yoktur sorunu yoktur lüküss hayattt..devammmmm....
    bol jestiyon bol ikramiye bol maaşş lüküs hayattt....
    öztürk söylerdi ..zamanında..

8. milletle hissesel kafa bulmaları devam ediyor****güç bizde diyolar..**
    hisseye * ters omuz baş omuz formasyonlu bi kebapçı celal operasyonu kaçınıulmaz oldu..kim yapacak bakalım**..

Sayfa 38/954 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •