-
-
-
Kitapcinin kitabi duruldu, G.Ahmet abi kusturuldu. Topikde in cin top atiyor.
-

Originally Posted by
hayalım
Topikde in cin top atiyor.

Öyle deme, biz üçümüz buradayız hep.
Ben, keyfim ve kahyası.
-

Originally Posted by
adanalı
Allahını seven söylesin,bu dolar daha yukarı gider mi?Nereye kadar gider?Hangi zaman aralığında gider?
En azından bu ay çıkış zor diye düşünüyorum.Nereye kadar gideceğini herkes söyleyebilir,herkes yukarı bir rakam söyleyebilir ama ne zaman olacağını kimse söyleyemez.Zaman söyleyemedikten sonra da hiçbir cevap işinize yaramaz.
-

Originally Posted by
DeliKAN
Öyle deme, biz üçümüz buradayız hep.
Ben, keyfim ve kahyası.

Vallahi sizde olmasaniz ne yapcaz bilmiyom. Reha gayanin mesaisine daha var.
yonetim biraz daha toleransli olsa diyom.
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin İş Bankası hisselerinin Hazine'ye geçirilmesi için gerekli düzenlemelerin bayramdan önce halledilmesi talimatı verdi. AK Parti'nin, Siyasi Partiler Kanunu'nda değişikliğe giderek partilere ticareti yasaklayan 67. maddeye "Siyasi partiler sahip oldukları hisseleri Hazine'ye devreder" hükmünü eklemesi düşünülüyor
-

Originally Posted by
cumartesi71
En azından bu ay çıkış zor diye düşünüyorum.Nereye kadar gideceğini herkes söyleyebilir,herkes yukarı bir rakam söyleyebilir ama ne zaman olacağını kimse söyleyemez.Zaman söyleyemedikten sonra da hiçbir cevap işinize yaramaz.
Zaman konusu anahtar.
Boyle gitmeyecegini, gidemeyecegini bilenlerin, ani erken secim gibi, yanindaki fuzulinin cekilebilecegi gibi konulari dusunmek en azindan dikkate almak lazim.
Bence Adanali'nin sordugu, bu 7 den 7.20'ye gider mi sorusu degil.
Biz satariz 10'a gidermi diye soruyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri