Originally Posted by
mrt85
Arkadaşlar gübre fabrikası kullanımında olan söğüt maden sahası benim tahminime göre kar payı alacak şekilde kozala verilecek ben böyle düşünüyorum. Bu haber hisseleri hareketlendirir. İkincisi kimseden bu üç kardeş firma ile ilgili net bir dava ve sahiplik bilgisi alamadım. Mesela ben şu şekilde biliyorum ipek kozanın %52.45 ine sahip geriside halka açık kozalında %25 ine sahip. Peki Kozaa kozalın % kaçına sahip? Atp inşaattan gelen bir durum var ama tam çözemedim. Benim mantıığım su şekilde bu üç firmayı almak çok pahalı fakat ipeğe sahip olunursa diğer şirketlerinde büyük hissedarı olursun. Acaba ipeğin hareketi bu sebeplemi daha sert. İkinci mesele dava süreci şirketlerin bir kısmı yani burada olan hissedarların hisselerinin tescili karalaştırıldı ve yargıtaya gitti onanırsa yakında tescil işlemi olacak ama davada su yazıyor akın ipek ve abisi olmadığı için onların davası ayrıldı deniyor tamam ayrılmıştır ama bu şirketin tescili için herhangibir engel olmaması gerekiyor bu tam net anlaşılmadı ve hiçbiyerdede net bulamadım tam bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
Yer İmleri