haaaaaahhhaaa.. komedi.. gazoz kapağı ile oynayan ötmeye başlamış yine.. madem bu kadar eminsin al aralık vade endeks long kontrat.. keyfini çıkar.. ama amacın başka.. milleti gaza getirmek..
haaaaaahhhaaa.. komedi.. gazoz kapağı ile oynayan ötmeye başlamış yine.. madem bu kadar eminsin al aralık vade endeks long kontrat.. keyfini çıkar.. ama amacın başka.. milleti gaza getirmek..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
EGER bekledıgım olursa 114 altı vobda ...15 gunde 106 olabılır.....longcular için bu rakam....şu an......126 128 .......bu iki rakam olası ben.....106 beklıyorum ama görmek lazım...
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Anlıyorum,
yüz bini çok seviyorsun,
bırakamıyorsun,
ama yeni maceralara yelken açman lazım.
bak 90 bin seni bekler,
80 bin yolunu gözler.![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
doğan burda dergimiş kağıdın adına bile bakmamıştım
bist 30 garan maran petkim bunları tayyip kriz çıkardığında shortlayın asla almayın diğerlerini alın düzeltmeleri yaptıklarında
mını mını pelloş seniii aç artık barajın kapaanı
Hamdım Piştim Yandım
yağ ve pirinç kuyruğuhahaha.. yaban ördekli risotto ve red Cabernet Sauvignon dersek daha iyi bir seçenek olur.. onun için sırada beklemeye değer..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
dün Erzurumspor da 11 bugun bjk da 8 kişi de daha virüs çıkmış
Fahrettin sabiti gizle gizle nereye kadar
Yer İmleri