slmlar arkadaşlar, epeydir bu başlığı takip ediyorum, baş kısımdan okumaya başladım, az çok kafada bir şeyler oluştu.
tüm katılımcılara soruyorum, aranızda işbank kullananlar vardır eurobond alımı için, ben iki gündür takipteyim. 2025 yılından sonra mümkünse 27-28-29 -30 yılları için eurobond almaya çalışıyorum, ne zaman baksam satış 0, iş bank hesabına almam lazım, çok fazla da almayacağım 3-4 bin nominal alacağım.
işbanktan almak için ne yapmalıyım, bir tüyo verirseniz çok sevinirim. internet şubesi harici alım yeri var mı? internet şubesinden nasıl alırım, hangi saatlerde olur, yada olur mu, bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
2025 yılı sonrası satılık eurobond olmaması ilginç, bunlar uzun vade için piyasaya çıkıyor, tamamı tükenmiş görünüyor.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler eğitim amaçlı kendi kişisel görüşlerime dayanmaktadır. katılmadığınız görüşüm olursa yapıcı bir dille gelen her tür eleştiri beni sevindirir. herkese bol kazançlar.
Yer İmleri