Sayfa 189/643 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon
Arama sonucu : 5141 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bu AB inBev'i 35€ seviyelerine kadar dösemisler cok ilginc.

enteresan isler oluyor
    2019 sonunda net 95 milyar dolar borcu vardı şirketin. Hadi şirket Belçikalı, kredi faizleri muazzam düşük oranda ve krediye ulaşım sorunları yok, dünya çapında 500 civarında bira markası var vs bunların hepsine eyvallah.

ama şu an satışların da düşmesi öngörüsü var ve bu büyüklükte borcun varken cironun düşmesi çok daha fazla etkiliyor. üstelik 170 bin civarı çalışanı var AB inbev'ün.

Türkiye'de Anadolu Efes dahil bir çok şirket hazırlıklı yakalandı bu krize çünkü 2008 yılındaki döviz krizinden bu yana borçluluk düşürüldü ve bazı döviz borçları hedge edildi. Yani son 2 yıldır yaşadığımız ekonomik kriz bizi bu koronavirüs krizine daha iyi hazırladı diyebiliriz.

2. https://twitter.com/_sapareaude/stat...495214080?s=21

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Geçen sonbaharda bu sayfada iki üç güne bir ancak bir yorum görürdük.
    Neden?
    Hissede ky yoktular ondan. Şimdi yabancının malını ky nın kucağına vermişler. Şu anda 16 kişiyiz!
    Daha hafta başında Ykb ytr. Hisse için 32 tl‚ hedef verip "al" önerisi verdi. Üç gündür en çok satan onlar! Yaklaşık 1 milyon Lot.
    Çiti ve Merill onu takibediyor.
    Bakalım nereye kadar sürecek. Pek düşebileceği yer kalmadı sanki.
    Bu arada sonbaharda satıp başka hisselere geçmiştim. Dün bu fiyatlara dayanamayıp, sabah açılışta
    17,14 ten epeyce aldım. Dün sevindirdiler. Bugün yine dövüyorlar.
    Daha bu fiyatların stop u olmaz. Artık uzun süre nikahlı kalacağız.

4. Kalabalığın sebebi iddaacilarin sikintidan cepten hisse alıp satmaları . Ligler başlasın yavaş yavaş giderler . Aefes i de gıda hisselerinin arasından ucuz diye seçtiler.

Düşmesinin sebebine gelince bu forumdaki sevgili candyshop'un yazdığı üzere patronun istirakine yaptığı para transferleridir bence ,üstelik bunu kap tan duyurma zahmetine bile girmemisler.bir de üstüne temettü vermiyorum diyince yabancı ortak s . böyle aşkın izdirabini diyerek çekip gidiyor. Giderken de defter değeri falan dinlemiyor . Sanırım bu hissede uzun süre hapis kaldim.

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by enkahramanrıdvan Yazıyı Oku
    Kalabalığın sebebi iddaacilarin sikintidan cepten hisse alıp satmaları . Ligler başlasın yavaş yavaş giderler . Aefes i de gıda hisselerinin arasından ucuz diye seçtiler.

Düşmesinin sebebine gelince bu forumdaki sevgili candyshop'un yazdığı üzere patronun istirakine yaptığı para transferleridir bence ,üstelik bunu kap tan duyurma zahmetine bile girmemisler.bir de üstüne temettü vermiyorum diyince yabancı ortak s . böyle aşkın izdirabini diyerek çekip gidiyor. Giderken de defter değeri falan dinlemiyor . Sanırım bu hissede uzun süre hapis kaldim.

TA-1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Adam geçen yıl cukkalamış daha 3 ay geçmeden yine cukkalamış...Bilanço güzeldi ciro artmış karda gelmişti ki (beklentim bu yöndeydi) adam hoop 120 gaymeyi çarpınca bilanço eksiye döndü ve sonuç tahtaya çakıyorlar....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939

bir dönem türk traktör hisselerinde pozisyon almistim (ort. 28 gibi maliyet ile) Hisse hizla 70'lerden 30'lu seviyelere getirildi ve sonrasinda 25 bandina kadar geriledi.

Bu donem FORUMDA butun yatirimcilar sirket uzerinde kotumser yazilar yazdigi, traktor satislarinin cok dustugu sirketin artik kendini toparlayamayacagini ifade ettigi hatta kufurlerin havada ucustugu bir alana donmustu !!!

Birde ustelik araci kurumlar Traktor hisselerini model portfoyden cikartip , borclari ve azalan satislar nedeniyle hedef fiyatlarini dibe vurdurmuslardi (Garanti ve İs yatirim bunlara ornektir)

Sonrasinda mali toparladilar kimseyi birakmadilar tahtada ? sonrasinda tahta 60 liraya hizla gitti ! ne tesaduf ki bu donemde bazi araci kurumlar hedef fiyatlarini 45 kimileri 55 liraya cekti !!!!??? Oysa borclar degismemisti ! satislar artmamisti ! karlilik yukselmemisti vs. !!!!????

simdi ayni oyun burda oynaniyor ! burda bir hikaye ceviriyorlar ! burasi traktore gore altin sinifinda bir sirket ! ama oyun ayni oyun.

neyse uzatmayayim ! 2020'de burdayiz ! topunuz gelin [emoji846] mali toparladiklarinda tek bir habere bakar.

yatırım tavsiyesi degildir

7. Bu aylık dolar bazlı grafik , yine belirgin pozitif uyumsuzluk var

8. AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

Bu da aylık dolar bazlı grafik yine MACD’de belirgin pozitif uyumsuzluk

Sayfa 189/643 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •