Altın türevinden kazanırsa olur, yoksa zor.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam sabır işi, düşük maliyetli alinan dolarla cds tavanken bondu al, (dolarda o sıra primli bozayim realize edeyim demezsen tabi) sonra cds düşünce değerlenmem bonddan çık( o sira dolar da düşük seviyelerde muhtemelen) sonra dolar pik yapınca artirdigin dolarlari yüksekten cik (cifte kavrulmuş) o kadar sabır kimde varsa catir çatır yesin
Öncelikle tabloyla ilgili emeğinize saglık. Syn admustafa üstadın paylaşımını devam ettirdiğiniz için teşekkürler.
Bir sorum olacak.
Bildiğim kadarıyla tcd portfoyunde altın türevi var. Ancak tabloda onu göremedim. Acaba bu altın türevi tabloya eklenebiliyor mu? Zira böylelikle daha isabetli sonuçlar çıkabilir. Çünkü altın türevinden dolayı geçen hafta piyasa eksi olmasına rağmen tcd artı getirmişti diye hatırlıyorum.
Güzel çalışmanız için tekrar teşekkürler...SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynı şey hisse pozisyonları içinde geçerli, yani hisseleri de gün içinde değiştirebilirler. Ama
Ay sonu kap bildirimlerine göre pozisyonlarını öyle çok kısa sürede değiştirmiyorlar.
Daha önceden burdan arkadaşların fon yönetimiyle görüşmelerinde kendileri de belirtmişledi. Pozisyonları sürekli değiştirmediklerini.
Zaten mantık olarak da türev, ya da hisse pozisyonunu sürekli değiştirmesi de sağlıklı değil.
Benim anladığım türev pozisyonunu açıyorlar ve belli bir süre kapatmıyorlar.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar,
hisse yoğun fonları incelediğimde çok farklı getiriler görüyorum...yıllık getirilere baktığımda %93 getiren (mac) fonda var,%15-20 getiren bir sürü fonda var..aynı sürede bu kadar farklı getiriler YİĞİT KİŞİNİN farklı yoğurt yemesiyle mi alakalı,YOKSA başka bir esprisi mi var?araştıran oldu mu acaba?
Yer İmleri