Sayfa 264/289 İlkİlk ... 164214254262263264265266274 ... SonSon
Arama sonucu : 2312 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: Fon Cafe & Muhabbet - II

1. Trump'tan ABD'nin tedarik zincirinde dışa bağımlı olmaması gerektiğine dair örnek: F-35'lerin ana gövdesi Türkiye'den gönderiliyor, şimdi Erdoğan ile iyi ilişkilerimiz var, ama ya olmasa ne olacak, 'size F-35 parçalarını vermiyoruz' deseler ne yapacağız?

https://twitter.com/sputnik_TR/statu...245982209?s=20

Swap desek kendisine

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    %5 üstü iyi getiri

Hisse konusunu burada konuşşsak daha iyi olur diyorum bende ama pek rağbet eden yok cafeye.

Garantiler duruyormu sizde
    Aynen duruyor düştükçe ekliyorum onu yanında iyi getirisi olan gedik var Alkim kimya ve yeni gözdem hubvc olacak inşallah alabilirsem yarın

3.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Aynen duruyor düştükçe ekliyorum onu yanında iyi getirisi olan gedik var Alkim kimya ve yeni gözdem hubvc olacak inşallah alabilirsem yarın
    hubvc virüsle ilgili galiba.rtlab yolunda gidebilir.

biraz garanti bende aldım bugün ne desem sattılar, habire düştü.bakalım nereye varacak

İsctr nasil , risk varmi garantiye gore

5.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    hisse devri konusu çıktığından beri tavan yapacak diyende var taban yapacak diyende.
    Türkiyenin en kıymetli şirketlerinden biri ama tartışması bitmiyor.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    hubvc virüsle ilgili galiba.rtlab yolunda gidebilir.

biraz garanti bende aldım bugün ne desem sattılar, habire düştü.bakalım nereye varacak
    Hub içinde genz firması tanı kiti onayı aldı 2. Rtabl olabilir ihtimaline karşı almak istiyorum

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Hub içinde genz firması tanı kiti onayı aldı 2. Rtabl olabilir ihtimaline karşı almak istiyorum
    genz in hiise kodu nedir ?

8.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    her devir konusu gundeme gelince bi hisseleri dusuyor biri speküle mi ediyor napıyor anlamadım. devlete geçerse yukselir gibi geliyor bana ama o iş öyle kolay olmaz herhalde.

YTD.

Sayfa 264/289 İlkİlk ... 164214254262263264265266274 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •