Sayfa 659/1001 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 5,265 - 5,272 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Galatasaray, performans ekibindeki bir yardımcı personelin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Galatasaray: "Takımımızın antrenmanları 6 gün süreyle durdurulmuştur. Bu süre sonrası testler tekrar edilecektir."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Brezilya 13.944 yeni koronavirüs vakası ve 844 yeni ölüm raporladı.

Bu, bugüne kadar bildirilen en büyük bir günlük vaka ve ölüm artışı.

Covid , deep purple İstanbul konserinide ertelettin ya bize darbenin hasını vurdun ..

Günaydın kafe

HDP'li Siirt ile Baykan ve Kurtalan belediye başkanları, haklarında yürütülen terör soruşturması kapsamında gözaltına alındı. / Anadolu Ajansj

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Günaydın kafe
    Günaydın.Hayırlı Günler.

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    HDP'li Siirt ile Baykan ve Kurtalan belediye başkanları, haklarında yürütülen terör soruşturması kapsamında gözaltına alındı. / Anadolu Ajansj
    Bu gidişle HDP nn elinde Belediye kalmıyacak zaten kalmadı gibi bişi.İstanbul ankara belediyeleride elmas yakut gibi parlıyor.

Sayfa 659/1001 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •